30 Kasım 2015 Pazartesi

TERS DÜZ YARIN ÇIKIYOR!

 
"Arıcılığın yaygın olarak yapıldığı Doğu Karadeniz yaylalarındaki zifin çiçeğinden elde edilen deli bal genellikle ilaç firmaları için üretilir. Bir kaşıktan fazla yenilmesi tehlikelidir. Özündeki grayanotoksin maddesi vücuda alındığında bulantı ve kusma ile kendini gösterir."
 
İple, hatta halatla çektiğimiz zaman geldi. Ters Düz, yarın tüm kitapçılarda!
 

11 yorum:

  1. Mert, uzun zaman yoktum, neler olmuş böyle :)
    Çok sevindim...
    Hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin.
    Önce Deep'in kitabına sevindik sonra bir iki blogger arkadaş daha şimdi de sen :)
    Sanırım sizlerin çıkarttığı kitapları okumak dışında (utanarak söylüyorum henüz hiç birini almadım :( ) okuyan birini görünce "Arkadaşımın kitabı" diyebilmek...
    Son olarak arılı kapağa B A Y I L D I M :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler... :) Ben okuma yazmayı öğrendiğim ilkokul 1'den beri öyküler, romanlar yazıyorum. O nedenle blog ve romanı birbirine karıştırmamak gerek. Yani "kitabı da olan bir blogger" demektense "blog'u da olan bir yazar" demek daha iyi... :)

      Sil
  2. Bloguna ilk girdiğimde okuduğum yazıya çok sevindim. Şimdiden tebrik ederim. Umarım kitabın çok satar ve hal ettiği ilgiyi görür. Kitap yazma hayali olan biri olarak kitap yazan arkadaşları gördükçe mutlu oluyorum. Darısı başıma o zaman :-)

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyor! Umarım her şey istediğin gibi olur hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Hayirli ugurlu bol satisli olsun Mert...google+ da duyurayim kitapseverlere :)

    YanıtlaSil
  5. okuyunca ters düz olcaz :)

    YanıtlaSil
  6. Mert inan çok sevindim, tüylerim diken diken oldu.. Yarın alacağım inşallah. Hayırlı, uğurlu olsun, kiatabın sana şans getirsin.

    YanıtlaSil
  7. Mert inan çok sevindim, tüylerim diken diken oldu.. Yarın alacağım inşallah. Hayırlı, uğurlu olsun, kiatabın sana şans getirsin.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...