6 Nisan 2016 Çarşamba

DÜNÜN DEVAMI VE TERS DÜZ VE DİĞER ŞEYLER


Dünkü yazımda Gökçe Bahadır'a Ters Düz'ü hediye ettiğimden bahsetmiştim. Bugün kendi hesabında paylaşmış fotoğrafımızı, çok da güzel bir notla... "Mert kendi yazdığı kitabını hediye etti. Okumak için sabırsızlanıyorum. Tebrikler!" demiş... Keyifli okumalar koca yürekli insan... Yorumları sabırsızlıkla bekliyorum!

Ben de bu aralar harıl harıl Ters Düz'ün devamını yazmakla meşgulüm, biliyorsunuz... İşte onunla ilgili yapmış olduğum ön tanıtım videosu. Bu bir kolaj video.


Ve en son bir de 20 saniyede Bozbalık'ta neler olduğunu anlatan bir video yaptım. 20 saniye içinde bu köyde neler oluyor bilmek ister misiniz? Neler olmuyor ki! İşte Bates Motel için çekilmiş bir klibi Bozbalık'a uyarlayınca bakın ortaya nasıl bir şey çıktı...


Bugün okulda çekilen on dakikalık bir talk show programına katıldım. Kitapla ilgili kısa bir sohbet yaptık. Sabah 10'da başlayacak olan çekimlere ben 9.30'da gittim, ama çekimler 11.45'te ancak başladı! Programın sorumlusu çok kızdı "Konukları 11.30'da çağırmalıydınız, niye beklettiniz..." falan diye. Ama benim için önemli değil bu. Daha iyi, arkadaki hazırlık sürecini de görmüş oldum. Kamera işleri çok zor arkadaşlar çok! Kaydı bana verirlerse ben de buradan sizlerle paylaşırım.


Yazıyı keyifli bir karikatürle kapatayım. İşte Ters Düz'ün kapağındaki arı birdenbire canlanınca ben... 🐝 Nasıl olmuş? 


Instagram hesabım: instagram.com/ofluoglumert
Twitter hesabım: twitter.com/ofluoglumert
Facebook hesabım: facebook.com/ofluoglumert


🌹 Ters Düz'ü çok keyifle okuması dileklerimle (okuyacağını söyledi, söylediyse oku

2 yorum:

  1. Ya nasıl nasıl özeniyorum şöyle hayalinin peşinden koşup sonra istediğini elde eden insanlara. Sana yani Mert :D Kitap çıkarmak dünyanın en güzel olaylarından biri olmalı ve bunu da Gökçe Bahadır'ın instagramına koyması çok tatlı olmuş :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

"Yazın son günleri, insanın dünyayı değiştirebileceğine dair hâlâ içinde umut taşıdığı günlerdir. Ama ne zaman ki mevsim döner, işte o ...