4 Ocak 2016 Pazartesi

2016 KARLA GELDİ!


2016... Ece Duman ve ailesi, pardon, üvey ailesi herkesin yeni yılını kutlar! Ve bu cümlenin içine bir cümle sakladılar. Kırmızı harflerden yola çıkarak şifreyi çözüp onlara yardım edebilir misiniz? Bu soruyu hafta sonu Facebook, Twitter ve Instagram adreslerimde de sordum. Aslında şifre gerçekten çok kolay olmasına rağmen henüz bulabilen sadece bir kişi çıktı, o da birkaç yanlış denemenin ardından. Bakalım siz bulabilecek misiniz? Bence bulacaksınız. İpucu: Kitapla alakalı bir cümle bu. 


Almanya'daki kamp liderim Nadine'i hatırlarsınız yaz post'larımdan... Yeni yıl için İstanbul'a gelmiş ve benimle de görüşmek istedi. Günlerden cumartesi. O kadar kar yağıyordu ki, açıkçası yollara düşüp Taksim'e gitmeyi hiç istemedim ama Nadine'nin başka uygun günü olmadığından da cumartesi buluşmak zorundaydım. Yani buluştuk. Ama o, üniversiteyi İstanbul'da okuduğu için İstiklal'i neredeyse benden daha iyi biliyordu! Onun isteğiyle Limonlu Bahçe'de latte içtik, oturduk, sohbet ettik. Ben Almanya'ya giderken onlara Türkiye'den hediyeler getirmiştim (bunu da yaz post'larından hatırlarsınız), Nadine de bunu unutmamış ve bana "iade-i hediyeler" getirmiş, gerçekten çok düşünceli değil mi? Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz iki Milka ve çikolatalı Alman müslisi bunlar. Anlayacağınız Almanya'dan bazı lezzetli hediyelerim var!


Ocak 2016 sayısıyla birlikte, blog Kafa Dergi'nin 30. sayısı çıkmış oluyor... Bu da demektir ki 30 aydır Kafa blogunuz var. Ama bog yazmaya Eylül 2009'da başladığımı düşünürsek, tam 6 yıldır bu blogu yazıyorum! 


Evet, 2016 karla geldi, bakalım nasıl gidecek? O zaman 2016'nın ilk açıklaması benden gelsin! Bildiğiniz gibi 2015'in son ayında çıkan ilk kitabım Ters Düz, Bozbalık Serisi'nin ilk kitabı. Kitabın sonunda bazı olaylar çözüldü, sonuçlandı, ama yeni olayların da tohumları atıldı. Evet, ben şimdi serinin ikinci kitabını yazıyorum! Hatta adı da belli! Şimdilik daha çok erken olduğundan sadece şu kadarını söyleyeyim: Serinin ilk kitabı Ters Düz'ü beğenenler ikinci kitaba ba-yı-la-cak! 2016 çok güzel bir yıl olsun! 


Burada böyle harika bir müzik eşliğinde kitaptan alıntı cümleler var... Mutlaka dinleyin...

15 yorum:

  1. cumartesi aldım kitabı okuyacağım en kısa zamanda .-))

    YanıtlaSil
  2. Kitabınız hayırlı olsun ve nice bloglamalara

    YanıtlaSil
  3. O şifreden nefret ettim söyliym :D o kadar uğraştım bulamadım T_T

    YanıtlaSil
  4. valla ben 2016 ilk günleri olmasına rağmen pek güzel başlamadım inş. ilerleyen zamanlar güzel geçer :)

    YanıtlaSil
  5. Kitabınız hayırlı olsun.Yeni kitabınız için kolay gelsin. Ben zaten sizi takip ediyorum .İyi seneler.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili kafedergi kitabınla ilgili güzel yorumlar var benim de ilgimi çekiyor. Ben amerika da yaşıyorum. Kitabına ulaşmam biraz zor görünüyor. Ama ilk fırsatta okumak istiyorum inan ki:) Genç bir yazarsın seni tebrik ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Şifre ne ki merak ettim. Kale eri dondu gibi bişey çıktı benden..Yada kare eli dondu:)

    YanıtlaSil
  8. TEBRİKLER kitap için
    ben ankarada oturuyorum ama ünyeliyim mert
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. o kadar kar yağsın diye bekle sonra çanakkaleye geldim arkadaşlarım nerdesin kar yağıyor dedi, o an ağlamak istedim :)

    şuan gülerek anlatıyorum ama ne kötü bi durumdu benim için kar yağsında ben Taksim'e hava soğukta olsa gitmeye razıyım

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...