23 Ağustos 2021 Pazartesi

DİZİ ÖNERİSİ: WHY WOMEN KILL




Bizim toplumumuzda bir dizi
Netflix'te olmayınca yok sayılıyor. Hal böyle olunca HBO, CBS, Paramount+ yapımı iddialı dizilerden kimsenin haberi olmuyor. Why Women Kill. İlk sezonu çok iyiydi, ikinci sezonu da gayet iyi. Kara komedi, entrika, polisiye. İzleyin arkadaşlar.

Not: Bu arada şahsen ben son aylarda Netflix'te izleyecek hiçbir şey bulamıyorum. Sanırım üyeliğimi iptal ettireceğim.

instagram.com/ofluoglumert

twitter.com/ofluoglumert 

6 yorum:

  1. izlemiştim eveet, yeni sezonu da geldi eveet, severim, eğlenceli dizi, killing evet de süper :)

    YanıtlaSil
  2. Kore dizileri dışında pek dizi izlemem. O yüzden Netflix' i takip etmiyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Keşke dizi izlemeye zaman bulabilsem:)

    YanıtlaSil
  4. Merhabalar.
    Mevcut televizyon kanallarında seyredecek bir şey bulamadığım için Netflix gibi böyle özel televizyon kanallarından birine üye olmayı düşünürken, sizin seyredecek bir şey bulamadığınız için Netflix üyeliğinizi sonlandıracağınızı söyleminizden şimdi ben tedirgin oldum doğrusu.

    Şayet çok özel olmazsa eğer, şu andaki Netflix üyeliğinizi aylık aidat miktarını ve üyelik başvurusu esnasında süre ile ilgili herhangi bir taahhüt olup olmadığını, ayrıca tekrar ayrılmak istediğiniz de herhangi bir sorun yaşamadan ayrılıp ayrılınamayacağı konusunda bilgi edinmek istesem mümkün mü acaba?

    Ya da Netflix harici işte şu kanala üye olun orası daha iyi diyebileceğiniz bir kanal var mı? Netflix yayınlarını ben ne ile izleyeceğim? Çanak ve uydu anteni gibi teçhizata ihtiyacım var mı? Yoksa yayınlar internet üzerinden ve abone olunduğunda verilen bir cihaz yarımıyla mı yayınları izleyeceğim? Biraz fazla bir soru yağmuru oldu ama, hazır sizin gibi Netflix'e abone olmuş birinden en iyi, doğru ve sağlıklı bilgileri iyi ve kötü yanlarıyla birlikte alabileceğimi düşündüğüm için size yönelmiş durumdayım. Vereceğiniz cevaplarla ilgili şimdiden teşekkür ederim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...