22 Eylül 2017 Cuma

YENİ BİR MACERA: MÜREKKEP KOKUNU İÇİME ÇEKTİM


Genç bir kız olan Irmak, hayatının en zor döneminden geçmektedir: Annesi ile babası sonunda boşanmıştır ama bu, aralarındaki savaşı bitirmek şöyle dursun, daha yeni başlatmış gibidir. Yıllardır her şeyini paylaştığı en yakın kız arkadaşı ondan uzaklaşmıştır, üstelik ortada bunun için elle tutulur hiçbir sebep yoktur. Ve o tüm tehlikelerine rağmen, okuldaki öğretmeniyle çıkmaktadır, ilişkilerinin bir geleceği olup olmadığı bile belli değildir. Irmak, hayatının bundan kötüye gidemeyeceğini düşünür. Ta ki bir gün, bir kitap alıp okumaya başlayana kadar.

Aldığı bu kitap onu, gizemli ve yakışıklı bir yazar olan Atlas’a sürükler. Geçmişi karanlık sırlarla dolu Atlas, bir anda Irmak’ın hayatının merkezi oluverir. Irmak hem kendi hayatındaki sorunlarla boğuşur, hem de karşı konulamaz bir şekilde Atlas’a doğru çekilir. Ve aralarındaki etkileşim kısa sürede, heyecanın doruklara çıktığı bir aşka dönüşür.

Ama hiçbir şey göründüğü gibi değildir…

Ters Düz'ün yazarı Mert Ofluoğlu'ndan, internete özel yepyeni bir hikaye serisi: Mürekkep Kokunu İçime Çektim. Aile, arkadaşlık, aşk… Sürprizler, yalanlar, sırlar… Heyecanlı, romantik, karanlık, tehlikeli ve şaşırtıcı bir macera. Mürekkep Kokunu İçime Çektim, her hafta yeni bölümleriyle wattpad ve blogspot’ta! İlk bölüm 29 Eylül’de!

Bölümleri takip etmek için:
kafadergi.blogspot
wattpad.com/ofluoglumert

Sosyal medyadan takipte kalın: 
instagram.com/ofluoglumert
twitter.com/ofluoglumert
facebook.com/ofluoglumert 

Peki bu fikir nereden çıktı: Öncelikle şunu söylemeliyim ki, kitabı çıktıktan sonra wattpad'e giren ilk kişi benimdir herhalde? Bildiğiniz gibi blog'umda zaman zaman hikaye serileri başlatıp bitiriyorum... Kimisi 5 bölümlük oluyor, kimisi 10, ya da daha uzun... Ters Düz çıktığından beri böyle bir seri yapmamıştım... Yani neredeyse tam iki yıldır... Ama bu arada sizlerden/okurlarımdan tekrar istek aldım, internette böyle hikayeler yazmak için... Şimdi bir yandan Ters Düz'ün devamı olan ikinci kitabımı yazmayı sürdürürken, o arada sizleri bekletmeyeyim dedim ve yepyeni bir kurgu yazmaya başladım...

Çok heyecanlıyım... Beni yalnız bırakmayın! 

Siz de blog'unuzda yazıp duyurabilirsiniz! 




12 yorum:

  1. Mert'cim harika bir fikir bu, tebrik ederim, hikaye oldukça merak uyandırıcı, merakla bekliyorum, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş. Devamını merakla bekliyorum.Bakalım Irmak'ın akıbeti ne olacak? Atlas işin neresinde olacak? Kaleminize sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Hikayeyi buradan takip edeceğim kolay gelsin:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. çok mutlu oldum ben takipteyim bakalım, ırmak ve atlas hangi maceralara yelken açacaklar.. ayrıca ters düzün ikincisini de heyecanla beklediğimi söylememe gerek yok herhalde :)

    sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  5. Hikayenin ismi de ilgi çekiici karakterler de olay örgüsü de devamını bekliyor olacağım kalemine sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. Buradan da okuma imkanımız olur bekliyorum sevgiler başarılar.

    YanıtlaSil
  7. Merakla bekliyorum. :) İnternete özel yepyeni bir hikaye güzel olacak eminim. Ters Düzün ikincisini de heyecanla bekliyorum. :)

    YanıtlaSil
  8. Internete özel yayın ne güzel ne kadar güzel fikirlerin var, Hayırlı olsun ;)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir hikayenin kokusu geldi buralra kadar,bakalım neler olacak,hadi hayırlısı,kolay gelsin genç adam...

    YanıtlaSil
  10. Oo ne güzel kolaylıklar diliyorum , kalemine güç gelsin . Hikaye sürükleyici olacak şimdiden başarılar ve bol okurlar diliyorum Mertcim sevgiler

    YanıtlaSil
  11. Çok akıcı bir hikaye devamını bekliyor olacağım

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...