24 Nisan 2018 Salı

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Mürekkep Kokunu İçime Çektim’in son bölümünü yayımlamamın ardından bir ay geçmiş… O kadar olduğunun hiç farkında değilim. Sanki daha dün yayımlamışım 15. bölümü. Eh, zaman da acımasız tabii. Peki neden bu kadar bekledim ve yeni bölüm ne zaman?
Cevap: İkinci kitabımı tamamlıyordum. O yüzden tamamen ona odaklanmam gerekiyordu. Bu hafta Prag'a gidiyorum. Kitap zaten çoktan bitmişti de gitmeden önce artık 19843. kez gözden geçirişimin ardından tamamen bitirip aklımdan çıkarmak istiyordum. Nihayet çıkardım (yani, sanırım - kitaplarda yarattığım karakterler ve olaylar hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor çünkü. Geri planda sürekli onları düşünürken buluyorum kendimi). 
Prag maceralarımı instagram, twitter ya da facebook, bu üçünden herhangi birinden takip edebilirsiniz. Hepsinde adım ofluoglumert. Ama instagram'da anlık story'ler sayesinde daha çok şey paylaşacağım tabii. Dönüşte de 16. bölümü yayımlayacağım. Şu an yayımlayamam çünkü bazı detayları bir daha yazmam gerek. Heyecan kısa süre içinde kaldığı yerden devam edecek yani!
instagram.com/ofluoglumert
twitter.com/ofluoglumert
facebook.com/ofluoglumert 

5 yorum:

  1. bu hikayeyi hiç takip edemedim ...

    YanıtlaSil
  2. ikinci kitap mı tamamlanıyor, amanın, çok heyecanlı, nefesimizi tuttuk bekliyoruz..:))

    YanıtlaSil
  3. Yeni bölümü merakla bekliyorum. İkinci kitap için de kolay gelsin, hayırlı olsun...

    YanıtlaSil
  4. kitap, prag, güzel hayaaaat :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...