12 Temmuz 2014 Cumartesi

06.21'DE BAŞLANILAN GÜNÜN HAYRI MI OLURMUŞ?

Bu hafta yazdığım iki yazıyı da çok beğendinizi anladım. Hatta "Doğma Büyüme İnsan" bugüne dek Google Plus'ta en çok paylaşılan yazım oldu galiba. Yorum yapmadan da beğeninizi göstermeniz çok sevindirici gerçekten. Ancak bazı yorumlardan anladığım kadarıyla, siz benim kendi yaşantımdan yola çıkarak böyle bir yazı yazdığımı sanmışsınız. Elbette yazan kişi ister istemez kendinden bir şeyler katıyor, ama ben daha çok gözlemlerim sonucunda böyle bir yazı yazdım. Yani yazıdaki dilin aksine, benim keyfim gayet yerinde.

Yaz ekranıyla ilgili bir yazı yazıyorum. Yani yazın TV'de neler olduğuyla ilgili. Sanırım yarın ya da salı günü paylaşmış olurum. Ben bu programları/dizileri yazıyorum, siz de "Şunu yaz Mert" dediğiniz bir şey olursa paylaşın: Kiraz Mevsimi, Güllerin Savaşı, Eyvah Düşüyorum, Dur Durabilirsen, X Factor, Ulan İstanbul, Ali Biçim Show, Güzel Köylü, Kaçak Gelinler, Çarkıfelek.

Trabzon Trabzon olalı böyle bir sıcak gördü mü? Bence görmedi! Resmen eriyoruz bugün. Dışarıda sıcak rüzgarlar esiyor. Ve ben nedense bu sabah 06.21'de kalktım, daha da uyuyamadım! Siz belki de yeni uyandınız, öyleyse size günaydın ama ben sabah olur olmaz kalkıverdim işte. Hayır yani duyan da akşam erkenden yattığımı falan zannedecek. Oysa akşam geç yattım, ama sabah güneşle birlikte ben de doğdum! Uyandığımdan beri de bilgisayarımın başında, romanımı bitirme çabası içindeyim. Gözlerim sulandı, sırtım karıncalandı ama çalışmaya devam ediyorum. Artık bitirmek istiyorum çünkü romanımı.

Bu arada, başlık espri içeriyor. Çünkü bence erkenden başlanılan gün daha güzel, daha zevklidir. Eğer yazılarımın sıkı bir takipçisiyseniz, erken uyanmaktan ne kadar zevk aldığımı da biliyorsunuzdur. Ben zaten asla uykucu bir tip olamadım, öğlene dek uyuyanlara da hep şüpheyle baktım. Günün en güzel anlarını kaçırıyorsunuz, haberiniz yok yahu!

Eee, sizler daha daha nasılsınız? Orada hava nasıl, neler yapıyorsunuz bakalım?

Görüşmek üzere...

 

5 yorum:

  1. vayyy topraaaam,sen Trabzonlu musun ? bilmiyordum :)

    doğru,aslında ben de sabahları severim,ama bir tek pazar günü tatil olan birisi için haftada bir gün sabah uykusunu çok görmezsin di mi ? :)

    YanıtlaSil
  2. Hocam karadenizin tek sorunu nem . o olmasa çok ferah oluruz çok. Bizde giresundayız fena haldeyiz :D

    YanıtlaSil
  3. burada hava çok sıcak erşmiyor kuruyoruz ankarada :(sıfır nem olduğundan .tatili bekleyerek temizlik yaparak hobilerimle haşır neşir olup kitaplarımda kaybolarak geçiyor zaman.blog konusunda da kendime sürekli gaz verip sık sık dostlarımı ziyaret etmeye çalışıyorum.
    romanın konusunda kolaylıklar diliyorum.en sancılı kısımları atlattığını düşünüyorum.
    televizyon seyretmeyenlerdenim.laptop önümde durur okuru yazar yada seyrederim.konuyla ilgili yazına ne yorum yazarım bilemedim :)
    evvelki yazında ruh halini kastettiğini düşünerek ona göre yorumlamıştım hatamı anladım :)

    YanıtlaSil
  4. Erken kalkinca insan daha cok sey yapabiliyor o günde, o konuda kesinlikle daha hayirli oluyor ;) Esim tesadüf bir dek geldi TV´de Güzel Köylü dizisine ve cok sevdi, ilk bölümüne bende baktim - esim cok met edince yok sive cok güzel, yok komik vs tekrarina baktim- ve bana acikcasi hitap etmedi, sen begeniyormusun merak ettim :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba!
    Yaz ekranıyla ilgili yorumlarınızı okumayı bekleyeceğim merakla. :)
    Trabzonda yaşıyorsunuz demek oraya yer yüzündeki cennet derim ben.
    Bu arada romanınızda başarılar dilerim bende aynı bir çabanın içindeyim bu yaz.
    Erken kalkma konusunda size katılıyorum insan günün,hayatın güzelliklerini kaçırıyor geç uyandığında.Hepimiz doğanın büyüsünü yakalamamız dileğiyle :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...