13 Ekim 2014 Pazartesi

NEYİN KAFASI? NUR'UN KAFA'SI!

 
 
Ben aslında yeni başlayan Gönül İşleri ile ilgili yazacaktım ama bu caps'lerle ilgili sıcak sıcak bildiriyorum! Gülmeye hazır olun!
 
 
Aslında çoğunu internette görmüşsünüzdür ama bilmeyenleriniz vardır diye buradan paylaşıyorum. Nur Yerlitaş, Bu Tarz Benim adındaki moda programında bir mimik yaptı ve bu surat ifadesi sosyal medyayı kelimenin tam anlamıyla salladı. Nur Yerlitaş'ın o mimiği yaptığı program hangisi ya da Yerlitaş o mimiği kime neden yaptı bilinmez (o videoyu bulanınız olursa linkini mutlaka atsın) ancak ben daha çok bunu ilk kimin fark ederek caps'e dönüştürdüğünü merak ediyorum!
 
Facebook'ta bu pozu vermiş suratlar görmedim henüz ancak saatler içinde olacağa benziyor. Gerçekten de sosyal medyada caps'lere büyük ilgi var çünkü! Kahkahalar atmanıza, gülerken gözlerinizden yaş akmasına sebep olan bir hadise bu...
 
Aslında bu bakışın pek de bir esprisi yok. Hani günlük hayatta herhangi bir durumda hepimizin yapabileceği bir mimik, bir yüz ifadesi bu. Ama söz konusu fotoğraf internete düştüğü an çok renkli ve yaratıcı caps'ler hazırlanıyor işte! Belki bu fotoğraflardaki bizim suratımız da olabilirdi. Aslında üzücü ve sinir bozucu bir durum. Zaten Yerlitaş da 2. Sayfa'da kızların "Reklam teklifleri alırsınız artık! Belki de bir rakip markanın ürününe belki böyle bakacaksınız, mmm sus sus olmamış diye…" diyerek hayali senaryolar üretmesi karşısında, "Aayy inanamıyorum bunlara, hafiften psikolojim de bozuldu!" yanıtı verdi.
 






 


3 yorum:

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

MERT OFLUOĞLU BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM GAZETE OKSİJEN RÖPORTAJ

Benim Küçük Şaheserim'le ilgili Gazete Oksijen’in sorularını yanıtladım. Röportajın tamamını Oksijen Gazetesi’nin web sitesinden okuyab...