15 Temmuz 2014 Salı

ÜÇ NOT

Blog'da da keşke facebook'ta olduğu gibi bir "beğen" butonu olsaydı, böylece yapılan yorumları beğenirdik. Yorumlara karşılık vermeye her zaman vakit olamayabiliyor. Bir de blogger'ın yaptığı yorumlar da yorum sayısını ikiye katladığından bu nedense hileymiş gibi geliyor bana ve bu nedenle de cevap yazmadığım oluyor. Siz özellikle cevap beklediğiniz ya da soru sorduğunuz yorumlarda bunu belirtirseniz ben de size hemen geri dönerim...

Çarşamba gecesi 23.59 biter bitmez televizyon dizileri ve programlarla ilgili yazdığım çok kapsamlı bir yazıyı paylaşacağım. Yazarınız saat konusunda böyle ilginç sürprizler yapmayı seviyor işte...

Şu anda hangi şehirdesiniz? Tatilde misiniz yoksa memleketinizde mi? Pencereden baktığınızda ne görüyorsunuz? Bu soruların cevabını merak ettim ben... Sevgilerimle!

10 yorum:

  1. İstanbuldayım
    İşyerindeyim
    pencereden kablo deposunu görüyorum forklifler, büyük ahşap makaralar falan işte.

    YanıtlaSil
  2. Hocam gerçekten bende blogger'ın yorum olayını hile gibi görmeye başladım. Bunu araştıyorum :D
    Şu anda tatildeyim Pencereye baktığımda iftara yetişen hızlı hızlı koşam insanları görüyorum. :D

    YanıtlaSil
  3. Beğen butonu sistemi çok güzel olurdu daha önceden bende bunu keşkelemiştim :)

    YanıtlaSil
  4. Pencereden gecenin karanlığında birkaç çam görüyorum hafif de olsa :)

    Yorum konusu benim de aklımda ne zamandır. Sırf laf olsun diye 'teşekkürler' gibi yazılar yazmak içimden gelmiyor her seferinde. Ama hiç cevap vermemek de içime sinmiyor. Arada kaldım yani. 'Beğen' butonu olsa gerçekten iyi olurmuş.

    YanıtlaSil
  5. İzmir Bergamada'yım pencereden baktığımda sokakta top oynayan çocukları görüyorum. İçlerinden bir küçük kız çocuğu ağlıyor köşede.

    YanıtlaSil
  6. Kırklareli'ndeyim. Bürodayım ve camdan bakınca o iğrenç sesiyle "simitçiiii" diye bağıran ve oruçlu olanların sabrını sınayan simitçi amcayı görüyorum :))
    Blogger'ın yorum olayı ne ki öyle??

    YanıtlaSil
  7. pencereden bakamıyorum feci güneş var :)))
    ankaradayım.
    ve beğen butonu iyi olurdu :)

    YanıtlaSil
  8. aynen en azından beğen butonu olsaydı.ve de bildirimler falan olsaydı da yorumlarımızın cevabını görebilseydik...ben hangi yazılara yorum yaptığımı karıştırıyorum sonra :))

    YanıtlaSil
  9. Bu yaz değişik şehirlerdeyim ve pencereden şu an ufka kadar uzanan çayırlıkları görüyorum. (gece)
    Yorumlara cevap vermeyi hile olarak görmüyorum. Aksine, yanıtlamamak umursamazlık, burnu büyüklük hatta şımarıklıktır diye düşünüyorum. Her paylaşıma değil ama bazen insan ilgilendiği konularda yorum yazmak istiyor. -Adı lazım değil- bazı bloglara birkaç kez yorum bıraktım -olmayan- zamanımı harcayıp. Yorumlarımın da itici veya negatif olduğunu düşünmüyorum. Şirin, nazik birkaç sözdü. Yanıtlamaya tenezzül edilmediği için bn de artık o sayfalara yazmıyorum, fildişi kulelerinde sessizce otursunlar. Yorum sayısı artıyormuş, artsın. Niye karşımdaki insanı kırayım? (Maslow'un İhtiyaçlar Piramidi'nde bile yeri var: "Ait olma" ve "değer" ihtiyaçları. (bkz) ) Şurda iki satır yazıp çiziyoruz. Olimpiyatlarda mı yarışıyoruz? Doping mi aranacak yani? :D Hırslı değilim, kimseyle yarışmıyorum, kendi halimde stajyer bi bloggerım :) Naçizane düşüncelerim bunlardır efendim, saygılar..

    YanıtlaSil
  10. istanbul. kuzguncuktan boğazı görüyom. :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...