6 Eylül 2014 Cumartesi

SAVAŞ'TA VE BARIŞ'TA BAŞLIYOR! (FRAGMAN VE TANITIM)



İYİ OLAN KAZANSIN!

Televizyon dizisi tadında yazdığım öykü serilerimi paylaştığım (videolu tefrika romanlar da diyebilirim) Kafa'da yeni sezonda yeni bir seriye daha başlıyorum: Savaş'ta ve Barış'ta.

Ters Düz, Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam ve Apartman'dan sonra yeni bir serinin daha bağımlısı olmaya hazır mısınız? Savaş'ta ve Barış'ta da diğerleri gibi bölüm fragmanlarıyla bir televizyon dizisi tadında ilerlerken dolmuşta giderken cep telefonunuzda, kafede yemeğinizin gelmesini beklerken tabletinizde veya evde dizüstü bilgisayarınızda rahatça okuyabileceğiniz uzunlukta, her hafta yeni bölümü yayımlanacak olan bir hikaye serisi. Bu format başka yerde yok! Savaş'ta ve Barış'ta da internet keyfinizi ikiye katlayacak.

AŞKTA HER ŞEY MÜBAH MIDIR?

Bomba gibi ve bol sürprizli bir hikaye sizi bekliyor, o yüzden fazla detay vermeyeyim. Ama yeni serinin ana konusunu merak etmişsinizdir. Kasabada büyüyen iki kardeşin hayatının İstanbul'a gidince apayrı yollara girmesinin öyküsü Savaş'ta ve Barış'ta. Yaşadıkları kötü bir olaydan sonra zıt yönlere savrulan kardeşleri, aynı kişiye aşık olarak göreceğiz. Kızımızın işi de zor. Bu arada kardeşlerimizin adı tahmin etmiş olabileceğiniz üzere Savaş ve Barış. Birbirine taban tabana zıt kişiliklere sahip olan bu iki karakterin hayatı, Ters Düz gibi güçlü bir dram arayanların daha ilk bölümden beğenisini toplayacak. Okuyanlar bağımlısı olacak. İddia var evet ama boş olmadığını siz de göreceksiniz.

Savaş'ta ve Barış'ta, Eylül'de Kafa'da başlıyor! Takipte kalın!

5 yorum:

  1. Kafamda biraz canlandırdım da zor bir hikaye seni bekliyor.
    Betimlemeler önemli.
    hadi eline kuvvet :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmak temel olarak zeka ve zihin işi. Önce onlara kuvvet. :)

      Sil
  2. marmariste çektin herhaldee filmii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marmaris de nereden çıktı? Anadolu'da bir köyde çektim.

      Sil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...