10 Ekim 2014 Cuma

NEW KAFA. NEW SEASON.

Televizyon dizilerini aratmayan entrikalar bu öykülerde.
Kafa'nın yeni sezon bombaları çok yakında patlıyor!

 
 
Ters Düz

 
Apartman
 
 
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam
 
İlk sezonlarını okuduğunuz bu üç öykü dizisi şimdi sezon arasında.
Ama yeni bir seri daha başlıyor.

 
Hayatın İçinden
 
###
 
Bir önceki yazımda kitabımdan bahsedince çok güzel yorumlar yazdınız, teşekkür ederim. Hangi yayınevi olduğunu sordunuz. Ancak kitabım henüz çıkmadı ve bu nedenle yayınevi de belli değil. Yeni gelişmeleri buradan duyuracağımdan emin olabilirsiniz.
 
###
 
4. Bumerang Ödülleri için geri sayım başladı! Altı yıldır blogger olarak, niçin bunca yıldır katılmadığımı düşünmüyor değilim... O nedenle bu yıl katılmaya karar verdim. En Tarz Blog, En Çalışkan Blog, En Sosyal Blog, En Bilge Forum, En İyi Yerel Site, En Uzman Site ve Jüri Özel Ödülü gibi kategoriler var. Ben sizce hangisinden katılmalıyım? Ben iki tanesi arasında kararsız kaldım, sizin fikirleriniz bu nedenle önemli. Ve... katılırsam desteğinizi de bekleyeceğim tabii.

###

Kayıt başlığını daha havalı olsun diye İngilizce yazmadım. Eğer "Yeni Kafa. Yeni sezon" yazsaydım "i" harfleri çıkmayacaktı ve ben de bu yüzden böyle yazmaya mecbur kaldım. Ama bu durumdan hiç memnun değilim. Şablon ayarlarına girip yeni bir kayıt başlığı yazı tipi seçiyorum fakat bir türlü değiştiremiyorum. HTML ayarlarından da aradım, bulamadım. Çok zor bir durumdayım. Yardım edebilecek olanınız varsa eğer seve seve kabul ederim.
 


6 yorum:

  1. Ya en sosyal ya da en çalışkan tabiiki :) üstteki yorum için özür dilerim bazen gitmiyor, deneme yapıyorum böyle ve ilk defa gitti :O
    neyse ne, kitabın çıkıyormuş, sevindim :) bu öyküyü okuyacaktım söz vermiştim unutmadım merak etme :) Zaten merak da etmiyordum diyomuşsun.. :) Şablon ayarların konusunda yardım edemeyeceğim maalesef, en anlamadığım şeyler :(

    YanıtlaSil
  2. Bir de yorumların yazı tipi zor bir yazı tipi değil mi sence de? Hiç değiştirmeyi düşündün mü? :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Helene bende demiştim ilk başlarda :D Ama değiştirmiyor .Ben alıştım :D Aslında ilerde fenada değilmiş diyeceksin bak.

      Sil
    2. Telefondan girin. :)

      Sil
  3. En Tarz Blog, En Çalışkan Blog, En Sosyal Blog gruplarına hakimsin. Bence bunlardan bbirini seç. Ama en sosyal daha uygun gibi.

    YanıtlaSil
  4. kadınsal şeylerle apartmanı bekliyom. bi de ece noldu yaa :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...