4 Ağustos 2015 Salı

GERİ DÖNÜÜÜÜN!

Bu bloglar yazın neden sessiz, neden, bir bilgisi olan var mı? İş yok, güç yok, çoğu kişi tatilde, e sarılın işte bloglara!

Sonuç: Demek ki kışın mesai saatlerinde herkes blogda takılıyor, yazın kimse bloglara uğramıyor. Ama telefonunuz, tabletiniz, bilgisayarınız her an her yerde elinizin altında, görüyorum ben sizi. E o zaman haydi, BACK TO BLOG yahu!

8 yorum:

  1. Selamlaaaar... Ben burdayiimmm :) Yakinda geri donusler baslar bence simdilik herkes tatilde :)

    YanıtlaSil
  2. Tatil yaptım enerji doluyum diyorsunuz, hoş geldiniz vatana :)

    YanıtlaSil
  3. Aslında hep buralardayız.. Yazılar da severek okunuyor.. Kamp bitti sanırım... Yaz sıcakları da geçti mi tamamdır..:) Şu rehaveti atarız üstümüzden artık..:)

    YanıtlaSil
  4. Aslında hep buralardayız.. Yazılar da severek okunuyor.. Kamp bitti sanırım... Yaz sıcakları da geçti mi tamamdır..:) Şu rehaveti atarız üstümüzden artık..:)

    YanıtlaSil
  5. Sıcak olduğun da insanın nasıl yemek yeme ihtiyacı geri tepiyorsa, yazma ihtiyacı da aynı etkiyi gösteriyor (En azından benim için)

    YanıtlaSil
  6. Dimi ya. Bana da bu yaz daha az yazılıyormuş gibi geldi

    YanıtlaSil
  7. Neyse ki yorumlarınız geldi de "Hala burada olan birileri varmış" diyerek sevindim! :) Bloglarda kalmaya devam lütfen! :) Ben de yakında yeni öykü serilerimi başlatıyorum!!! :)

    YanıtlaSil
  8. herkes tatilde yaaa yakında gelir herkes :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...