25 Şubat 2014 Salı

ORTA YAŞLI VE ŞANSSIZ BİR ADAMIN BLOGSPOT'TA NE İŞİ VAR?










Hayattaki her mücadelesi başarısızlıkla sonuçlanan orta yaşlı bir adam ikinci baharına bir blog kurup Güzin Abla'lık yaparak başlıyor. Fakat sanal dünyanın gerçek dünyadan daha zorlu olacağını kim tahmin edebilirdi ki? Böyle bir adamın hikayesi nasıl olabilir diye düşünüyorsanız, takvimler 4 Mart'ı gösterir göstermez yayımlayacağım "Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam"la olan ilk randevunuza sakın geç kalmayın!

Siz hiç böyle bir amaç uğruna blog açtınız mı?

Ya da blog'unuza bu gözle baktınız mı?


Ama Ali Cezmi için blogger'lık tam da bu demek!


Adam öldürmekle suçlanıp bir süre hapis yattıktan sonra suçsuz bulunarak salıverilen ama özgürlüğüne kavuştuğunda da karısı tarafından terk edilen, şehir dışındaki evi yanan ve yeni aldığı arabası çalınan Ali Cezmi için hayat sona ermiş gibidir. Ta ki ifade vermek için gittiği polis karakolunda, kendisi gibi çaresiz olan genç kız Feraye ile tanışana kadar. Elli ikisindeki Ali Cezmi ile yirmi üçündeki Feraye kısa süre içinde birbirlerinin hayat arkadaşı olurlar ve para kazanmak için akıllarına gelen ilk yolu denerler: Blogger’lık. Fakat sanal dünyanın gerçek dünyadan daha zorlu olacağını kim tahmin edebilirdi ki? Orta yaşlı bir adamın kendine güvenini yeniden kazanıp hayatını yoluna sokma çabasını anlatan bu trajikomediyi sakın kaçırmayın.

Peki siz onun yerinde olsanız ne yaparsınız?

6 yorum:

  1. Dükkan açardım sanırım :D Merakla bekliyoruz efendim.

    YanıtlaSil
  2. hadi bakalım meraklandık

    YanıtlaSil
  3. var ama böyle kişiler... insanların zor zamanlarında kurtarıcı gibi gelip,onları hayata bağlayan. O iyi ki var

    YanıtlaSil
  4. Bak geldim artık yavaş yavaş okuyacağız . Hikayen çok uzun çünkü... bu arada giriş çok iyi. Meraklandırdı beni...

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...