8 Ocak 2015 Perşembe

ÇİFTE ATEŞ


Hava yolu şirketleriyle falan mı anlaşıldı özel olarak?

Yoksa okul bizimle dalga mı geçiyor?

Biliyorsunuz ki kar yağdı ve her kar yağdığında olduğu gibi ortalık karıştı. Okulda da. Önce, çarşamba günkü sınavları haftaya pazartesine ertelediler, biz çaresiz öğrenciler de cuma günkü biletlerimizi değiştirip haftaya salıya aldık. Dün de bugün için okul var dendi, ama daha sonra bugünü de ertelediler ve bugünkü sınavı da haftaya perşembeye attılar.

Sonuç: Normalde yarın gidecektim. Sonra salıya erteledim. Ama bu durumda yine bilet değiştirip cumaya almam gerekecek. Yani gidişim tam bir hafta gecikecek. Niçin? Okulun kararsız açıklamaları yüzünden.

Sonuç 2: İkinci kez biletlerimiz yandı!

Biletlerin yanması bir yana, herkesin tatil planı vardı kendine göre. Bunu da yaktınız. Çifte ateş.

Yani bu durumda benim mood'um tam da bu: Karlar düşer, evet, düşer düşer, okul sınavları erteler, uçak biletim yanar, karlar düşer, düşer düşer, ikinci kez uçak biletim yanar, karlar düşer, düşer düşer ağlarım...

3 yorum:

  1. daha kar yere düşmeden okullar tatil ediliyor güzel ülkemde :) ama biletlerin yanmış olması kötü olmuş gercekten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sormayın... Öğrencinin biri de "Doğu'da kar 5 metreyi aşar okullar tatil olmaz" diye yazmış... Doğru...

      Sil
  2. Gerçekten sinir bozucu bir durum. Bir kere olsa anlayışla karşılayabilirsin ama ikinci kez aynı şey olduğunda tam bir sinir harbine dönüşüyor olay.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...