4 Ocak 2015 Pazar

TEK CÜMLE

Hava yağmurlu, içim yağmurlu, karşı damda bir adam, kafasında bir bere, kafamda bin hece, yeni yıl çoktan eskidi, gözümüzü kapatıp açacağız bir bakmışız iki bin on altı, boğazım gıcık, azıcık kaşınıyor, roman yazıyorum, beni çok uğraştırıyor, bu hafta sınav haftası, çarşamba ve perşembe günleri sınavlarım var, biri sabah dokuzda diğeri akşamüstü dörtte, bir sürü proje ödevi var, her işimiz bilgisayar başından, sabahtan beri sandalyeme yapışıp kaldım, gözlerim de ekrana yapışıp kaldı, anlatılmayan dersleri online'e yüklenen ders notlarından takip ediyoruz, sınavda hepsinden sorumluyuz, işlenmeyen dersin sınavı mı olur, o zaman okula da gitmeyelim evden takip edelim, burayı hocalarım okuyor, umarım sesimi duyarlar, bugün bu Kafa Dergi'min on sekizinci sayısının kapağını da hazırladım, ay içinde yapacağım haberlere bağlı olarak ikinci bir kapak da yaparım, tek başına bir dergi konsepti yürütmek çok zor iş, bir o kadar eğlenceli, yazın inter rail düşünüyorum, o da beni düşünüyor, siz de gittiyseniz tavsiyelerinizi yazın lütfen, yazın ki bileyim, yoksa düşünmekle yetineceğim, iki bin on beşin ilk yazısı da böyle tuhaf olsun dedim, bu arada karşı damdaki adam artık yok, yağmurda ayağı kayıp düştü mü dersiniz, bir bakayım, hadi ben kaçtım.

2 yorum:

  1. Evet, hava buralarda da yağmurlu ama içimiz güneşli ve aydınlık olsun. Boğazın için bitki çayları iyi gelebilir. Papatya, mersin yaprağı,ıhlamur, melisa karışımı ya da bunlardan hangisi varsa kaynatmadan demle. Birazcık balla hiç fena olmuyor. Romanı merak ettim. Dergi işi zordur. Kolay gelsin. Sınavlar için de aynı dilek.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Her yere yetceğim diyorsun yani ?
    Geçmiş olsun, limon ye bolca. İyi gelir sadece boğaz gıcıklığına. İçinin yağmuruna yapabilecek bir şey bilmiyorum sanrıım.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...