13 Mart 2016 Pazar

YAZ NE ZAMAN GELİYORSUN?


Ters Düz'le ilgili blog'larda, instagram'da, twitter'da güzel yorumlar, uzun uzun yazılar okumaya devam ettikçe mutlu oluyorum, çünkü kitabın devamı yolda, ikinciyi heyecanla bekleyen bir sürü insan olduğunu bilmek bana yazarken motivasyon sağlıyor!

Bakın en son şu linkte "Açıkçası bu kadar iyi bir ilk kitap beklemiyordum. Yazılan yorumları okudum ama yorumlar bloggerlar tarafından yazıldığı için acaba bu bir blogger desteği mi diye düşündüm fakat okuyunca gördüm ki kitap bu yorumları hak ediyor. Kurgusu, dili, betimlemeleri... Devamı için çok bekletme bizi" diye gördüm. Merak etmeyin, devamını son sürat yazıyorum!

Bir de hani şurada demiştim ya "blogger kitap çıkarttı" demesinler diye... Çünkü beni tanıyanlar biliyor zaten, ben esas yazarım, her konuda yazarım, sadece blog'um da var, hepsi bu. Yani benim için illa bir tanımlama yapılacaksa "blog'u da olan bir yazar" denilmesi daha çok hoşuma gidiyor. Öte yandan zaten her sosyal medya hesabımda kendini "yazar, blogger, hayalperest" olarak tanımlayan da benim. 

Ben geçenki yazıda havalar ısındı dedim diye mi ne, dün bugün yine birden serinledi ortalık. Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır durumu anlayacağınız. 


Yaz ne zaman geliyorsun bak gözümüz yollarda kaldı... 


Ve... Ayşe Arman Nurgül Yeşilçay'la bomba bir röportaja imza atmış bugünkü gazetede... Buyurun şu linkte Nurgül Yeşilçay, Paramparça dizisinden neden ayrıldığını ve Erkan Petekkaya'nın ona yaptıklarını anlatıyor. Yeşilçay'ın "Sen erkekliğini benim kadınlığım üzerinden taçlandıramazsın!" sözü uzun süre konuşulacaktır. Okuyun derim.

6 yorum:

  1. Röportajı okudum biraz önce. İşin aslını astarını çok merak ediyordum. Tam da tahmin ettiğim gibi. Nurgül Yeşilçay süper konuşmuş. Adeta vurmuş ve gol olmuş.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Mert kitabını yarıladım neredeyse, ama ters düz ettin beni, nasıl bir yorum yapmalı diye düşünmeye başladım. Sadece şunu söylemek istiyorum ikincisini bekliyor olacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu güzel düşünceler için çok teşekkür ediyorum. İkincisi de yolda! :)

      Sil
  3. ''Blogger kitap çıkarttı.'' kafasında olan insanlara takılma. Düşünemedikleri bir şey var; o da insanın bir yerden başlaması gerektiği. İstediğin gibi yaz, çiz. :) Kitabını en kısa zamanda alıp okuyacağım. Başarılar diliyorum. :) Bu arada Nurgül Yeşilçay ile ilgili haberleri bende merak ediyordum, link için teşekkürler. Çok iyi bir röportaj olmuş. İnsanlar kesinlikle göründüğü gibi değil.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba Mert :) severek izlediğim dizilerden biriydi paramparça, merak ediyordum hep nurgül yeşilçay neden çıktı diziden diye ;) okudum röportajı, teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  5. offf evet yüzmek istiyoom :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...