7 Eylül 2013 Cumartesi

PEK ŞEKİLSİZ BİR ÜÇGEN!

Eylül yeni başlangıçlar ayıdır, dediysem de bir yere kadar!

Şu sıralar kafamın içi gerçekler ve kurgularla dolu. Her kurgunun gerçek hayatta bir yansıması olduğu hesaba katılırsa, vay halime elbette!

Bu yaz tatili benim için İstanbul-Marmaris-Trabzon üçgeninde geçti/geçiyor. Gerçi bunun pek şekilli bir üçgen olduğu söylenemez, çünkü üç merkez de ülkenin batı-güney-doğu olmak üzere ayrı yönlerinde konumlanmış durumda. Sızlandığıma bakmayın, bunlar güzel koşuşturmacalar aslında! Her yıl olduğu gibi bu yıl da tatil için Marmaris'teydim. O bir ayın sonunda üniversite kayıtları için İstanbul'a geldim, şimdi kayıt işlemleri ve sonrası için bir süre daha buralardayım. Daha sonra Trabzon'a yani evime geri döneceğim ve toparlanıp tekrar İstanbul'a geleceğim. Ama okullar açıldıktan hemen iki hafta sonra Kurban Bayramı olduğu için, büyük ihtimalle soluğu yine Marmaris'te alacağım. Kış uykusuna çeyrek kala Marmaris'te sonbaharın keyfi bambaşka oluyor.

Bir yandan da Kafa Dergi'nin Eylül sayısı için yazılar yazıp yayımlıyorum. Sonra Ters Düz var biliyorsunuz, 15 Eylül'de oradaki hikaye serim başlayacak. Karakterlerimi tanıttığım bir "Kim kimdir?" yazısı yazmıştım, son kez gözden geçirip onu yayımladım mesela az önce. Bir de yazılarımın linklerini blogun twitter hesabında paylaşmak işiyle yükümlüyüm, oradan takip edenler habersiz kalmasın diye. Kısacası yine dolu bir kafayla boğuşuyorum, ama bunları yapmaktan da son derece zevk alıyorum! Zevk almayan çeker mi hiç bu sıkıntıları?

En içten sevgilerimle, Mert...

2 yorum:

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

MERT OFLUOĞLU BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM GAZETE OKSİJEN RÖPORTAJ

Benim Küçük Şaheserim'le ilgili Gazete Oksijen’in sorularını yanıtladım. Röportajın tamamını Oksijen Gazetesi’nin web sitesinden okuyab...