Beni instagram'da takip ediyorsanız, zaman zaman hikaye kısmında evde geçirdiğimiz günlerde annemin pişirdiği kek ve kurabiyelerden çeşitli kareler koyduğumu görüyorsunuzdur. Karantinanın başladığı ilk günden beri mutfaktan çıkmayan annem, geçtiğimiz pazar günü evdeki mini Babalar Günü kutlamamız için bir San Sebastian cheesecake yapmış ki sormayın. Kendi dilimimin üstüne böğürtlen reçeli gezdirerek yedim ben. Fotoğrafları burada da paylaşmak istiyorum.
Adını İspanya'nın San Sebastian şehrinden alan bu cheesecake, son derece pratik bir tarif oluşuyla da ayrıca güzel. Yanık görüntüsü ve peynirli tadıyla gerçekten güzel bir tatlı olduğunun garantisini verebilirim. Bu arada geçtiğimiz günlerde sırlarla ilgili yazdığım yazının çok fazla okunmasından ve bana özel olarak gelen geri dönüşlerden dolayı da pek mutluyum. Böyle yarı öykü yarı sohbet tarzında yazılar yazmayı seviyorum.
Herkese sağlıklı günler, kendinize iyi bakın!
Buralarda da çok konuşuyorum:
Afiyet olsun
YanıtlaSilSen anlat hep güzel çocuk. Güzel anlatıyorsun çünkü :)
YanıtlaSilben de yaptım bundan pandemide evdeyken fena olmadı ..
YanıtlaSilben de deniyorum bi şeyler, hazır evdeyiz üretelim her alanda :)
YanıtlaSilAfiyet olsun. Lezzetli görünüyor :)
YanıtlaSilBen de yapmak istiyorum ama olmaz diye cesaret edemiyorum ya
YanıtlaSiloooo bilmiyodum saol yiaaaa :)
YanıtlaSilAfiyet olsunn :)
YanıtlaSilAfiyet olsun. Ne anlatmışsın be hocam :)
YanıtlaSilafiyet olsun :) en kısa zamanda bende deneyeceğimm
YanıtlaSil