19 Şubat 2014 Çarşamba

367'DEN 4'E... BU NEYİN KAFA'SI?

 
Günün genelinin istatistik tablosunda durum böyle olurken...
 
 

Şu anı gösteren istatistik tablosunun durumu böyle olabiliyor...
 
BEN SUSAYIM, İSTATİSTİKLER KONUŞSUN...

Şu blogun takipçileri gerçekten birbirinden ÇOK farklı kişilik özelliklerine sahip olan insanlar diyorum da, inandıramıyorum kendimi. Kanıtı da bunlar olsun bari. Gördüğünüz gibi günün genelinde tıklanan yazılarla, şu an tıklanan yazılar arasındaki tek bir ortak yazı var. Ve yine gördüğünüz gibi yapılan yorum sayısı, bize o yazının okunma sayısıyla ilgili hiçbir ipucu vermiyor. Bu yazının "yani"sine gelince... Öykülerimle sanat eleştirilerimle, gezi yazılarımla ev dekorasyon röportajlarımla, tiyatro tavsiyelerimle televizyon değerlendirmelerimle her konunun takipçisi farklı farklı insanlar. Boşuna demiyorum, blog herkesi aynı çatı altında buluşturan en iyi sosyal medya aracıdır diye.

BU BLOGGER LÜTFEN KİMSENİN BLOGUNU İŞGAL ETMESİN!

Yazımı, şu uyarımla kapatayım: Bir blogger tespit ettim. Okumadığı yazılara, sırf kendi reklamı olsun diye yorum yapıyor. Yani yazı bir tiyatro eleştirisiyse "Tiyatro candır..." diye bir şey yazıyor, kitapla ilgiliyse "Kitaplar en iyi dosttur..." diye bir şey yazıyor. Ben bu blogger'ı o kadar çok blogda ve yazının altında gördüm ki, her seferinde de yaptığı yorumların yazının içeriğine dair hiçbir şey söylemediğini gözlemledim. Bu bence büyük bir ayıptır. Hani yazıyla ilgili yorumunu yaptıktan sonra "Ben de beklerim!" demek, arada sırada hepimizin yaptığı şey. Ama benim bahsettiğim örnek bence asla kabul edilemez bir ayıptır. Lütfen benim bloguma, sırf yorum yapmış olmak ve kendi reklamını yapmak için yorum bırakanlar bundan sonra uğramasın.
 
Hepinize çok mutlu günler!
 


12 yorum:

  1. size sonuna kadar katılıyorum,hatta ayakta alkışlıyorum inanın :)

    bana da beklerim diyenler siz onların izleyicisi olduğunuzda zaten bir daha blogunuza uğramıyorlar bile,şahsım adına değil genel olarak yazıyorum bunları...

    ben farklı bişey yazayım "yine beklerim" :) :)

    heeee bi de şöyle bir yorum kapanışı var ve ben bunu genelde kullanırım : SEVGİLER :)

    YanıtlaSil
  2. Minik: Sevgiyle kapatmaktan daha güzeli var mıdır? Ben de çok kullanırım. :)

    YanıtlaSil
  3. Sende zeki cocuklardansin:))) gunun guzel okurun bol olsun..sevgiler:))

    YanıtlaSil
  4. katılıyorum sana,blog şahane bir iletişim aracı,hem de çok geniş yelpaze:))
    hem çok zengin,hem rafine,arada tuhaflıklar olsa da ayrık otu gibi belli oluyor hemen.
    sevgiler değerli genç

    YanıtlaSil
  5. Enteresan olay bende tasvip etmiyorum böyle yorumcuları.İnsanın şevkini kırabiliyor. Hani amacını biliyorum ben aslında . Alexada yükselmek istiyor kendi çapında :D Ama ben o yorumu silersem o linkin gideceğini düşünmüyor Misal amacı yükselmekse böyle yükselmek ne kadar sağlıklı olur ki kemik okuyucu kazanamadıktan sonra . İstersen git google reklamı ver :D Yine yükselemezssin. :)))))

    YanıtlaSil
  6. Bu arada yorumları okurken kör olma riskim yüksek :D

    YanıtlaSil
  7. 2005 yılından beri internette yazıyorum ve evet en iyi iletişim aracı, en iyi rahatlama aracı ve aynı zamanda en iyi insan tanıma aracıdır yazmak.Farklı dünyalara yolculuktur yazı; kimi zaman hüzünlenirsin bir yazıda, bazen mutlu olur gülümsersin yani kısaca karşındaki insanın dünyasına bir yolculuktur yazmak. Kafa Dergi, bunu böyle görmeyen için ne desen boştur.

    YanıtlaSil
  8. Herkesin böyle düşündüğünü görmek güzel. :)

    YanıtlaSil
  9. Seni @Admin Panpa 'dan gördüm. Hemen geldim. Yorumlardan yana ben de oldukça sıkıntılıyım :) Çok okunan yazıların çoğunda hiç yorum yok. Ben de artık boş verdim. Bundan böyle takipçinim. Vallahi bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  10. Çok haklısın . Aslında "bende beklerim" demek bile son derece komik. İnsan zaten yeni yorum yazan birini merak eder , okur , ilgisini çekerse takibe alır sürekli izleyicisi olur. Zorla çağırılınca itici geliyor bana .

    Bak bende küstüm blogerra aslında :( Üzülmemek için bu tür istatistiklere bakmamak lazım . Kendi adıma konuşuyorum...

    Bir de özel bir ricam olacak...Kesinlikle karışmak istemem , bu senin zevkindir ama sadece fikrimi söylemek istedim. Bu yorumların yazı karakterini değiştirmek mümkün müdür ?

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Sel gider kum kalır, boşveer o bloggerimsileri...
    Yorumları da okurum genellikle ama seninkinin karakteri çetin çıktı.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...