15 Nisan 2014 Salı

ÇOK ŞEY HAKKINDA BİR YAZI

Artık net olarak söyleyebileceğim bir şey varsa, o da en az günlük köşe yazanlar kadar çok çalıştığım!

Neredeyse her gün bloga yazdığım yazılar, öyküler, okul dergisine yazdığım yazılar ve bir an önce bitirmeye çalıştığım romanım derken kendimi bazen öğrenci değil de bir dergide çalışan editör gibi hissettiğim oluyor.

Yakında, bunun gerçekleşecek olmasına hala inanamasam da, çok yakından tanıdığınız ve çok sevdiğiniz bir isimle röportaj da yapacağım.

Yani ajandam dolu!

Öte yandan, okul notlarım yine çok iyi. Sanırım notları en yüksek olan öğrenci de benmişim...

Cengiz Semercioğlu bugünkü köşesinde "Yeni yıldız Ece'dir" diye bir yazı yazmış. Hayır, ne yazık ki bizim Ters Düz'deki Ece'den bahsetmiyor. Kutlukhan Perker'in her pazar günü Kelebek'te çizdiği Ece'den bahsediyor. Çizgi roman delisi olan ben de, Perker'in olağanüstü çizimleri ve senaryosuna bayıla bayıla okuyorum Ece'yi...

Semercioğlu'nun yazısında katılmadığım nokta ise, "Ece bu popülerliğiyle yakında dizi teklifleri almaya hiç şaşırmam" demesi...

Çünkü Ece'nin teklif alıp da kabul etmesini hiç istemem.

Ece bir çizgi roman karakteri, hatta "bant" karakteri ve bu formatını korumasını tavsiye ederim.

Kitaptan beyaz perdeye, beyaz perdeden tiyatroya, tiyatrodan çizgi romana atlayan "benzerleri" gibi bir kariyer çizmesine gönlüm razı gelmez!

Not düşümü: Bizim Ece de Bozbalık Köyü'nde ölümden döndü, ya, haberiniz var mı? Eh inşallah kitabımı bitireceğim ve çıkaracağım da olacak... Sevgilerimle!

3 yorum:

  1. Kiminle röportaj yapıcaksınn çook çok merak ettimm :))

    YanıtlaSil
  2. Kimle acaba röportaj bende merak ettim. Bu arada yoğunluk iyidir yahu. İnsan boşta kalıncada yoğunluk istiyor zaman sonra.

    YanıtlaSil
  3. ece ben de görünce okuyom ya o çizgi romanı :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...