6 Ekim 2014 Pazartesi

KİM KİMDİR?


"Hayatın İçinden" başlıyor! Bir sezon boyunca hayatlarına dahil olacağımız karakterleri daha yakından tanımaya ne dersiniz?

Terzi kendi söküğünü dikemez!
Savaş ve Barış, adeta siyah ve beyaz gibi ayrı kişiliklere rağmen birbirlerine sıkı sıkıya bağlı olan ikiz kardeşlerdir. İkisi de psikologdur ve ortak olarak kendi işlerinin başında çalışmaktadırlar. İşlerinde çok başarılıdırlar. Savaş yakışıklı, çapkın ve gizemli bir adamken Barış zeki, çalışkan ve sakindir. Hayatın İçinden öykü dizisinde bu psikologların yaşamlarına dahil olacağız. Birbirinden farklı istekleri olan hastalarıyla ve iş stresiyle baş etmelerinin yanı sıra özel hayatlarındaki iniş çıkışlarla ve birbirleriyle karşı karşıya geldikleri anlarla da bu kardeşlerle yakınlık kuracağız. Onlar herkesi iyi edebilir. Ama terzi kendi söküğünü dikemez misali, iş, hastalarına verdikleri öğütleri kendi yaşamlarında uygulamaya gelince bu pek de kolay olmayacak.
Savaş
Kırk beş yaşında, yakışıklı bir adam. Fiziğiyle dikkatleri çektiğinin farkında ve bunu kullanmaktan hiç çekinmiyor. Çok çapkın. Gönül ilişkilerinde bir hayli maceraperest olmasına rağmen, gerçekten aşık olduğu ve bağlandığı birisi olmamış. Kadınlarla arası iyi. Gizemli ve karanlık bir tarafı da var. Ailesi olmadığı için Barış'ın ailesini kendi ailesi olarak da görüyor.
Barış
Kırk beş yaşında, zeki ve çalışkan biri. Sakin. İkizi Savaş gibi eğlencenin değil, mantığın ve aklın peşinde. Psikologluğun getirdiği sorumluluklardan ve stresten bunalmış. Ayrıca Gül'le olan evliliği sarsıntıda.
Gül
Barış'ın on yedi yıllık eşi. Cenk ve Maya adında iki çocukları var. Üstelik bir kız bebek daha yolda. Çocuklarını büyütmek için iş kariyerini devam ettirememiş ve bu içinde kalmış. Savaş'la üniversitedeyken çok kısa süren bir aşk yaşamışlar ama etkisi hala sürüyor. Barış'la olan evlilikleri çalkantıda.
Bal
Otuz iki yaşında, dikkat çekici bir güzelliği olan bir kadın. Zaman zaman modellik ve oyunculuk yaparak geçimini sağlıyor. Başta hastalarıyken, sonrasında ikizlere kancayı takmış. İlk zamanlar Barış’a aşık olsa da kalbi daha sonra Savaş’a kaymış. Son durumda onun sevgilisi ancak Savaş onunla kafasına estiğinde birlikte oluyor. Bazen maddiyat onun için maneviyattan daha önemli olabiliyor.
Cenk
Barış'ın sorunlu oğlu. Duygularını onunla paylaşmak yerine, kendisine daha yakın gördüğü Savaş'la paylaşıyor.

5 yorum:

  1. Savas karekteri pek renkli,Baris ise agir basli ..Birbirlerini dengeleyecekler gibi...

    YanıtlaSil
  2. Zıt karakterler birbirini dengeler derler ama bakalım bir kez de böyle görelim :)

    YanıtlaSil
  3. ben barışı çok beğendim naber :)

    YanıtlaSil
  4. Savaş'ı sevenler derneğine beni de üye yapınız lütfen.. :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...