17 Ocak 2014 Cuma

6. HİSSİMİN, 2583. ÖRNEĞİ...


Hep böyle oluyor.

Yani benim o günlerde ilgilendiğim, odaklandığım, üstünde durduğum konuyla ilgili bir süre sonra bir gelişme yaşanıyor. O konu bir şekilde hop diye gündem(im)e geliyor.

Hep yazmak vardı aklımda da, "içeriksiz" bir yazı yazmaktan ve bunun saçma bulunmasından korktuğum için yazmaya cesaret edemedim. Ama artık burcumun genel özelliklerinde yazılan 6. hisse gerçekten sahip olduğumu ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Bilmiyorum, hangisini örnek versem ki...

Mesela en son, iki gün önce birden aklıma gelen ve anılarımı tazelediğim eski bir arkadaşımla iki gün sonra sokakta karşılaştım. Bu, 6. hisse uyan bir örnek olur mu bilmem. Ama daha önce de bunu o kadar çok yaşadım ki... Çoğunlukla da, tanınmış isimlerle ilgili oluyor bu. Şimdi örnek vereceğim gibi.

Buyurun 6. hissimin 2583. örneğine...

Geçenlerde internette artık hangi linke tıkladıysam, karşıma Sevda Demirel'in Hande Ataizi'ni tokatladığı o canlı yayının videosu çıktı... Olayın yaşandığı yıl 2002. Ben videoyu ilk kez izliyorum haliyle. Yer yer şaşırarak, yer yer "Ben çocukken neler olmuş be!" diye düşünerek... Sonra olayla, olayın o dönemdeki yankılarıyla biraz daha ilgileniyorum, öylesine.

Derken bugün önümdeki gazetede de, televizyondaki programda da Sevda Demirel'e rastlayınca şok geçiriyorum! Çünkü Hande Ataizi ile ilgili konuşuyor!

İkili, bakın 2002'den 2014'e kaç yıl geçti siz hesaplayın, aynı yerde karşılaşmışlar falan ve olay yeniden gündeme gelmiş. Demirel de İkinci Sayfa programında açıklama yapıyordu.

Burada yazmakta olduğum bu yazı, artık sıradanlaşan bu tip magazin olayları ile ilgili değil. Demek istediğim, benim bu durumum. Başıma böyle şeyler çok geliyor. Artık bir nesneyi, bir insanı düşünmekten korkar oldum; çünkü biliyorum ki bir-iki gün içinde onlarla ilgili olumlu ya da olumsuz bir gelişme yaşanacak!

Yazıya küre fotoğrafını elbette espri olsun diye koydum. Öyle saçmalıklara elbette inancım yok. Ama bu 6. his olayı belki de doğrudur, siz ne dersiniz?

Ya da hadi boş verin, tesadüf deyip geçelim...

Not düşümü: E ben şimdi şekil A'da görüldüğü gibi günde iki yazı yayımlayınca, altta kalanın okunma oranı üsttekinden düşük oluyor. Ama ben bunu öylesine, hem de okulda, on dakika içinde yazdım. Televizyon dizileriyle ilgili yazdığım yazıyı okuyun siz asıl, buna önem vermeyin. Ben de şimdi okuldaki "speaking" sınavına gireyim, sonra da "Kusursuzlar"ı izleyip yeni yazıyla geleyim. Ha bu arada, sınavım iyi geçecek, "hissediyorum"!

 

8 yorum:

  1. :)))
    eğer varsa 6.hissin,daha sıkı şeylere harca evlat:)
    bu arada burcun ne?
    bu arada bu duygular bende de sıklıkla oluyor,bunun nedeni ni spritüel açıklamalar ile bulmak mümkün:)
    günümüz artık daha gelişmişliklere gebe:)

    YanıtlaSil
  2. O zaman bir "Akrep"le karşı karşıyayız :)

    YanıtlaSil
  3. :))) ilk okudum bende "Akrep" dedim . Doğru mudur?

    YanıtlaSil
  4. 21 Kasım. Akrep ve yay belirtileri var. İkisi birden. :)

    YanıtlaSil
  5. Doğru tespitler ama 6. his bu kadar basit değil sanırım ya. Ama o yoldasın bundna eminim :)

    YanıtlaSil
  6. iyi gidiyo mı sınavlar okul çok başarılı ol olur muu.
    :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...