12 Aralık 2013 Perşembe

YENİ KEŞFEDENLERE...

Yeni bir internet alışkanlığı edinmeye ne dersiniz?
Bu hikaye hem okunur hem izlenir!
Ters Düz, internette bölüm bölüm yayımlanan bir hikaye serisi. Üstelik her yeni bölümden önce paylaştığı bölüm fragmanlarıyla, karakter sayfalarıyla ve özetleriyle bir televizyon dizisi tadında ilerliyor!



Göstermiş olduğunuz ilgiye karşı teşekkür niteliğinde olmasını istediğim yazılarımdan ilki buradan gelsin (Duyuruları normalde Ters Düz'ün kendi sitesinden yapıyorum ama bu seferkini herkes duysun diye buradan yapıyorum). Yakında sizin yapmış olduğunuz yorumları ve belki bir de kendi blogunuzdan/buradan "2013 yılında beni en çok ters düz eden olay..." diye yazacağınız cümleleri kullanarak yeni dosyalar hazırlayacağım. Kafa Dergi'yi ve Ters Düz'ü birlikte takip eden okurlarım olduğu gibi, yalnızca birini takip edip diğerini etmeyen "tutkulu" okurlarım da var. Yorumlar, mail'ler, tweet'ler... Bir şekilde bana ulaşıyorsunuz. Yapmak istediğim son şey hedef kitlesi ve içeriği tamamen farklı olan iki ayrı blogumu karşılaştırmak ama bir de gerçek var: Şimdilik Kafa'nın istatistikleri, takipçi ve üye sayısı daha çok ama Ters Düz de hızla ona doğru koşuyor. Kafa'nın kapak/dergi konsepti de Ters Düz'ün öykü/video konsepti de ayrı ayrı çok sevildi. İkisi de gerçekten üstünde düşündüğüm, orijinal-özgün fikirlerim çünkü. Ben iki blogumu da birlikte güncelliyor/ilerletiyorum ama acaba iyice Ters Düz'e mi ağırlık versem diye düşünmeye başlamadım değil. Sizde bu ilgi olduğu sürece ben saatlerce, günlerce, haftalarca kesintisiz yazabilirim. Çünkü aşığım buna!

DESTEĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER!



1 yorum:

  1. en güzel şey de senin bu aşkın işte.

    bense, ters düz daha çok okunur diye düşünüyodum yaa.
    :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

"Yazın son günleri, insanın dünyayı değiştirebileceğine dair hâlâ içinde umut taşıdığı günlerdir. Ama ne zaman ki mevsim döner, işte o ...