1 Mart 2014 Cumartesi

1 MART

Özellikle son iki ayda, her iki günde bir yazmışım. Her boş anımda yazıp duruyorum...

1 Mart da gelmiş. Ayların geçtiğini, Kafa'ya yeni sayı kapakları hazırlarken fark ediyorum. 

Pazartesi gecesi bloguma bakmayı unutmayın. Yeni mini serimin, en azından ilk bölümünü kaçırmayın. 
 Umutsuz Ev Kadınları'nın tekrarlarını da normal yayın saati gibi geçe, 23.45'e koyuyorlar. Fox'un Karagül'den sonra en çok izlenen dizisi olmasına rağmen... Kaldırın da rahatlayın bari! 

 

6 yorum:

  1. Evet çok geç koyuyorlar. Çok seviyorum ama neden yayın saatini değiştirip duruyorlar anlamadım. Erken saatlerde koysalar çok iyi olacak.

    YanıtlaSil
  2. çok haklısın arkidişim,zaten dila yı da bitirdiler mi bitirmediler mi onu da anlamış değilim ben,dila uçurumdan yuvarlandı,bir daha kendisinden haber alınamadı

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. medceziri biliyom ben :)

    YanıtlaSil
  4. :)
    ben hiç bir zaman yorum yapmış olmak için yapmam. yazılarının tümünü tamamını dikkatle okuyorum. son öykünü okuduğum için, daha önceki yazılarında o öykünle ilgili olanları okudum, sölediklerine gülümsediğim için sadece gülücük koydum. laf olsun diye değil hiçbiri. o gülücükler, yazıda sölediklerine gülümsediğimi gösteriyor. tey allam yaaaa :) anlamış olman lazım amaaağğğ :)

    YanıtlaSil
  5. çok dikkatli ve yoğun okurum. bunu unutmaaaa :) (bi de bak ufak tefek harf hataların oluyo, onlara da dikkat et amaağğ, öykündeee :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...