16 Nisan 2014 Çarşamba

BLOGGING BAĞIMLILIĞI

Uyarı: Yalnızca blogger'lar okuyabilir!

Eğer siz de benim gibi bir blogging bağımlısıysanız Facebook, Twitter, Instagram ve hatta WhatsApp bile çareniz olmaz (Kaldı ki ben WhatsApp nedir bilmiyorum, kullanmıyorum) ve hiçbiri sizi kesmez. Blog'un köşe yazarlığı, edebiliği ve nezihliği hiçbirinde yoktur. Benim güncellediğim tek hesabım blog'um ve en iyi sosyal medya da bence blog'lar. Ama öyle diğer internet sitelerini kastetmiyorum. Blog dediğin, blogspot olmalı.

Eylül 2009'dan beri blog dünyasındayım, ama hiçbir zaman şimdi olduğum kadar "bağımlı" olmamıştım. Bilgisayarı açma sebebim Microsof Word'de romanımı yazmak ve blog'uma girmek. Her gün yazıyorum, bazen günde iki kez yazıyorum, kendimi durduramıyorum!

Blogging bağımlısı olmayan anlamaz bu tutkuyu...

Not düşümü: Dünkü yazımda duyurduğum büyük röportaj haberinden sonra bir sürü mesaj aldım: "Kim? Kim? Kim?" diye soruyorsunuz. İlginiz karşısında çok mutlu oluyorum, kim olmaz, ama ısrar etmeyin lütfen, nasıl olsa ben röportajı yapıp yazıya geçirir geçirmez okuyacaksınız. Şunu bilin ki, çok heyecanlıyım çok!

Not düşümü 2: Yan taraftaki ankete oy vermeyi unutmayın!

10 yorum:

  1. Nasıl iyi bilirim o bağımlılık duygusunu , blogumla aşk yaşıyoruz :)
    Röportajı ben de merak ettim gerçekten .

    YanıtlaSil
  2. Keske gerçek olsa ya son derece katılıyorum :D

    YanıtlaSil
  3. oyumuzu verdik :)) bende blogging bağımlısıyım :)) sizinkisi kadar geçmişim yok ama yaptığım şeyi seviyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Aynen cidden bağımlılık bu kesinlikle!
    Oyumuzu verdik.

    YanıtlaSil
  5. Bende aynıyım yazmadığım an okuyorum okumadığım an yazıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. wordpress nası ki acaba. biliyon mu.

    YanıtlaSil
  7. blog dediğin blogspot olmalı demişsin ya. wordpress'de daha çok blogçu var. wordpress hakkında ne düşünüyosun demiştim. ben de blogspotçuyum ama :)

    YanıtlaSil
  8. Affınıza sığınarak yazıyorum.
    Ben bu yazıya gelip gidip bakıyorum , hatta bazı yazılarınıza da.
    Bu yazıda bahsettiğiniz "blogging bağımlılığı " ile yazılarınıza yapılan yorumlara cevap vermiyor olmanız çok tezat. Bunun belirli bir nedeni var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke Gerçek Olsa - Aslında yazılarımda bu konuya defalarca açıklık getirdim ama madem kafanıza takıldı, cevaplayayım: Yapılan yorumlar soru içerikli olduğunda cevap veriyorum, ama genelde beğeni yorumları olduğunda her sefer "teşekkür ederim" cevabı verip yorum sayısını artırmak bana biraz hile gibi geliyor. Keşke blogger'ın yaptığı yorumlar sayıyı artırmasa da ben de gönül rahatlığıyla cevap yazabilsem. Sorunuz için teşekkürler, ayrıca istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz, sevgiler... Takipte kalmaya devam!

      Sil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...