5 Kasım 2014 Çarşamba

MESAJLAR

 

Bu hafta içinde sizden inanılmaz geri dönüşler aldım. Yazdığım bir yazıya genellikle blog üzerinden yorumlar yapılıyordu ama bu sefer blog'un yanı sıra facebook adresimin diğer kutusuna, twitter'ıma ve gmail'ime de epey mesaj düştü. Bir itirazım yok. Son derece mutlu ve (hala) şaşkınım...

Mesela bir mail'de, "Sizi okuyan, seven kitleler var..." diye başlamış bir takipçim ve düşüncelerini yazmış, inanır mısınız onunla iki gün boyunca mail'leştik! İki günün sonunda, "Ciddiye aldığınız için, verdiğiniz önem için teşekkür ederim" diye bitirdi okurum. Tabii ki ciddiye alacağım, önem vereceğim. Bence doğrusu da bu. Biri benim yazım hakkında üşenmeyip klavye karşısına geçiyor ve bana bir soru soruyor, ben de yanıtsız bırakacağım, öyle mi? Böyle bir şey yapmak saygısızlık olur. Kendimden biliyorum: İstiyorum ki attığım mail'lere hemen cevap gelsin. Hemmmen!

Bu arada, doğum günüm yaklaşırken, beni yine heyecan aldı... 21 Kasım... Bu yıl cuma gününe denk geliyor... Benim için hareketli bir gün olacak yine, biliyorum.

Sevgilerimle...


 

8 yorum:

  1. 'Biri benim yazım hakkında üşenmeyip klavye karşısına geçiyor ve bana bir soru soruyor, ben de yanıtsız bırakacağım, öyle mi? Böyle bir şey yapmak saygısızlık olur.' Yüreğine kalemine sağlık. %100 katılıyorum ve cevap yazan bloglara yorum atmaya devam ediyorum seve seve. Ama niyeyse bu konu pek de ciddiye alınmıyor genelde.
    Günü gelince de kutlarız, ama şimdiden peşinen kutlarım ben yine de. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! Ama ben bana bir soru sorulmadığı müddetçe her seferinde "teşekkürler, çok sağ olun" dememek için yorum yapıp burayı kirletmiyorum. :)

      Sil
  2. Doğru bulmasan bile bir düşünceye saygı duymak, insana sygıyla eş değer. Kutluyorum seni. Bu arada gelecek doğum günün sana sağlık, mutluluk, çoooook şans getirsin.

    YanıtlaSil
  3. Sen takip edilesi bir yazarsın . Tabi ki böyle mailler alacaksın. Unutmadan doğum gününü şimdiden kutlarım.

    YanıtlaSil
  4. Tebrik ederim canım kafacim başarıların daim olsun . 21 kasim dur not aliyim. iyiki doğdun yaparız :) simdi niye yorumlara cvp vermediği ni anladım;)

    YanıtlaSil
  5. Simdiden doğum günün kutlu olsun.Okuyucuya bu kadar önem vermen çok güzel doğru olanı da bu zaten

    YanıtlaSil
  6. ne güzel haberler.başarının artarak devam edeceğini düşünüyorum mercim.hadi bakalım maşallah!:)
    bu arada kızımda senden bir gün sonra doğmuş.yani sende yaysın.güzel burç ara sıra yay gibi germese :))

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...