21 Mart 2016 Pazartesi

ATIŞTIRMALIKLAR, DİZİLER VE BİR ŞARKI


Herkese merhaba... Şu anda bu yazıyı yazarken bir yandan da yukarıda gördüğünüz şeyleri yiyorum. Frambuazlı ve beyaz çikolatalı atıştırmalıkları severim. Simidi zaten sevmeyen yoktur herhalde. Kurabiye, kek, pasta, kruvasan, grissini, yaprak galeta, makaron, selanik gevreği, kuru yemiş ve kurutulmuş meyve gibi tatlı ve tuzlu şeyleri de çok severim. Bu iştah açıcı girişten sonra, bu yazıda yine diziler hakkında yazacağım. 




Show'da yakında iki yeni dizi başlıyor. Biri Oyunbozan. Barış Kılıç, Tuvana Türkay, Serhat Tutumluer gibi oyuncular başrolde. Tutumluer'i Umutsuz Ev Kadınları'ndan Sinan olarak hatırlayacaksınız (ah ah ne güzeldi o ve Yasemin...). Tekrar yeni bir başrolle ekranlara dönmesi güzel. Türkay da tamam. Ama ya ben bu kadroda Barış Kılıç'ı pek anlayamadım. Güllerin Savaşı biter bitmez daha nefes bile almadan hemen ne diye yeni bir diziye başlıyor? Benim aklımda hala Ömer o. Üstelik, bu dizide de tıpkı Güllerin Savaşı'ndaki gibi bir doktoru canlandıracak! Bu bence onun kendi oyunculuk kariyeri açısından hiç iyi değil. Sonra rol üstüme yapışıyor deyip duruyorlar... Show'daki ikinci yeni dizi de İstanbul Sokakları. Kanal D'de Tatlı İntikam diye bir dizi başlıyor. Yine klasik bir romantik komedi! Ben acayip sıkıldım artık bu sulu romantik komedilerden... Star'da geçen detaylıca yazdığım 46 Yok Olan'ı dört gözle bekliyorum. Star bir de aynı Güzel Köylü gibi şimdi de Hanım Köylü diye bir diziye başlıyor. Ben anlamıyorum bu kadar aynı olmasına ne gerek var... Reytingi garantilemek için öyle yapıyorlar sanırım. Fox'ta Aşk Yalanı Sever başlıyor. Kısacası şu sıralar her kanal peş peşe yeni dizilerini yayına sokacak. 


Caz müzik önerilerimi çok seviyorsunuz, teşekkür ederim (size şu siteden bahsetmiştim, değil mi). Şimdiyse yerli bir şarkıyla ilgili birkaç bir şey söyleyeceğim. Betül Demir'in son şarkısı Aslan Payı ile ilgili. Betül Demir Mıknatıs albümünde sesini ve kalitesini kanıtlamıştı. Ondan yıllar sonra yeni albümü yakında çıkacak. Ama öncesinde bir şarkısını kliplendirdi. İşte bu Aslan Payı. Betül Demir Aslan Payı'nda gerek fiziksel görüntü gerekse özellikle de nakaratta ses olarak sizce de aynı Gülşen değil mi? Bence Gülşen ve Betül demir arasındaki fark gitgide kapanıyor. Hangisi diğerine benzemeye başladı anlamıyorum. Bu benzerlik iyi mi kötü mü, bilmiyorum. Ama ben ikisinin de şarkılarını çok severim. 

12 yorum:

  1. Imm atıştırmalıklar güzelmiş afiyet olsun. Barış Kılıç konusunda katılıyorum. Sürekli aynı rollerde yer alıyor, hiç bir farklılık yok. Hep ikinci adam rolünde çıkıyor ekrana. Hakikaten kariyerine yazık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedim bitti bile. :) Bakalım yeni dizisi nasıl olacak?

      Sil
  2. Hehehe afiyet olsun ... rengarenk görünüyor masa :)
    Serhat Tutumluer inanılmaz bir oyuncu .. Bir Umutsuz Ev Kadınları'nda seyretmedim . Ama ondan önceki dizileri şahane idi ... Çok fazla dizisever olmasam da ; Serhat bu ;)İyi ki haber verdin
    Keyfin bol ola

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yedim bitti bile. :) Diziyi bekliyoruz... :)

      Sil
  3. Afiyet olsun. Dizi izlemiyorum ama şarkıyı sevdim. Kitabınızı en kısa sürede edinip okuyacağım biraz geç keşfettim kusura bakmayın ama olsun :)

    YanıtlaSil
  4. Afiyet olsun ^^
    Barış Kılıç konusunda kesinlikle haklısınız. Bu kadar çabuk hem de hemen hemen aynı bir rolle hoş olmamış gibi duruyor.
    Yeni dizilerden seveceğim olmayacak gibi. Sürekli yeni dizi yapılmasına da karşıyım gerçi çünkü altından kalkamıyorlar. :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık hep aynı konu etrafında diziler...

      Sil
  5. bayılırım ıvır zıvıra yaa. göç zamanı ve kördüğüm izliyom. onları yaz işteee :)

    YanıtlaSil
  6. Kördüğüm biliyorum. :)

    YanıtlaSil
  7. afiyet olsun :))
    bu arada tebrik ederim kitap konusunda.çok sevindim vede gurur duydum.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...