9 Nisan 2016 Cumartesi

BİR KARAKTERE BLOG AÇMAK... SOUNDS GREAT!


Herkese günaydın!

Evet farkındayım, bu aralar hızıma yetişilmiyor. Bu hafta bloga neredeyse her gün bir yazı yazmışım. Bir yazının peşinden hemen yeni bir yazı yazınca eskiler altta kalıyor ya, üzülüyorum. Ama yapacak bir şey de yok. Çünkü ben hep yazmak istiyorum!

Ya diyorum ki, öyle eğlencesine, bizim Ters Düz'deki karakterlerden birine bir blog mu açsam? Mesela Ece'ye? Ece köye gittiğinde yaşadığı olayları anlattığı bir blog açmış olsun, kendi perspektifinden, kendi objektifinden onun yazılarını ve fotoğraflarını takip edelim. Ece orada birinci ağızdan kendini anlatsın yani. Ve tüm bunlar romanla eş zamanlı olsun. Yani Ece bu bloga ilk yazısını güya Ekim ayında yazmış olsun, çünkü romanda Ece köye ilk kez Ekim ayında gidiyor.

Ece'nin blog tasarımı, blogunun renkleri, blogunda paylaştığı kitap ve film önerileri bize hep Ece'yi anlatsın... Blogunun adı ne olur sizce? Ece'nin Dünyası gibi bir isim mi, yoksa çok daha sofistike bir şey mi? Düşünmek gerek...

Ya da belki de kitaptaki başka bir karaktere mi blog açmalı? Bilmem, önerilerinize açığım... Haydi yazın bana!

Instagram hesabım: instagram.com/ofluoglumert
Twitter hesabım: twitter.com/ofluoglumert
Facebook hesabım: facebook.com/ofluoglumert




15 yorum:

  1. Çok güzel bir fikir aslında biliyor musun? Buna vakit ayırabileceğini düşünüyorsan bence yapmalısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, değil mi? :) Ama hangi karaktere açmalı? :) En uygunu Ece gibi. :)

      Sil
  2. İlginç ve iyi olur bence

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, değil mi? :) Ama hangi karaktere açmalı? :) En uygunu Ece gibi. :)

      Sil
  3. Bence bir karaktere blog açmak ne kadar doğru olur bilmiyorum. Sonuçta oradan paylaşacağın her şey aslında bir nevi senin düşüncelerini yansıtacak. Bunun yerine kendi blog sayfanda bu düşünceye yönelik bir seri oluşturabilirsin. Sonuçta yeni bir blog yeni bir uğraş demek ve tutmasını istiyorsan da ilgilenmek ayrı bir vakit ayırmak gerekiyor. Yine de sen bilirsin tabi kide açarsan takip ederiz okuruz yazılarını. Ama ayrı ayrı bloglara vakit ayırmaktansa zaten elinde bir blog var ve ismi duyulmuş bi blog bunun üzerinden yürü derim :) Başarılarının devamını dilerimm ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Birden çok blog yönetmenin zorluğu konusunda ben de hak veriyorum. Ama kitapla ilgili olacağı için yapılabilir. :)

      Sil
  4. Kitabı daha okuyup temin edemediğim için pek bir fikirde bulunamayacağım ama bir kitaptaki karaktere blog açmak büyük bir okuyucu kitlesi için hoş olacaktır :)

    YanıtlaSil
  5. Kitabı daha okuyup temin edemediğim için pek bir fikirde bulunamayacağım ama bir kitaptaki karaktere blog açmak büyük bir okuyucu kitlesi için hoş olacaktır :)

    YanıtlaSil
  6. Ece'ye köyünü, yaşadıklarını anlatmada başarılaaar :)))

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, kitabinizi Avrupadan da edinebiliyor muyuz?

    YanıtlaSil
  8. ece tabii ki. "ece-her own life) :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...