20 Kasım 2016 Pazar

İŞTE KIVANÇ TATLITUĞ'DAN DAHA ÇOK KAZANAN O FİGÜRAN!


Yıllardan beri her dizide gözüme takılan bir figüran var. Öyle ki artık başrollerden daha çok onu görmeye başladık. Hayır yani gözümüz de alıştı, göremeyince özlüyoruz.

Hayatlarımıza Yalan Dünya'yla girdi ve o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı. İlk olarak Yalan Dünya'da bar sahnelerinde gördüm onu. Ama olmadığı bar sahnesi yok! Yalan Dünya izleyenleri de mutlaka fark etmişlerdir. Arka planda kalabalığın içinde gülüyor, sohbet ediyor. Beyaz saçlı, kıpkırmızı suratlı bir adam. Hayır yani sıradan bir tip de değil hemen göze çarpıyor, batıyor. Yalan Dünya bitene kadar her bölümde rol aldı. Hiç konuşması olmadan. Ama görüntüsü yeterdi zaten. Nerede bir kalabalık sahnesi, Gülse Birsel hemen onu aradı koş gel diye.


Ve Yalan Dünya'nın her bar sahnesinde olmasına rağmen benim internette onu bulabildiğim tek sahnenin bu net olmayan görüntü olması... 


Sonra uzun bir aradan sonra, baktım Cesur ve Güzel'de doğum günü sahnesinde de arka planda kalabalıkta yine o var! Yine gülüyor, sohbet ediyor. Özlemişim valla! 


Artık Anne dizisinde de karşıma çıkınca "Yok artık!" dedim. "Sen benle dalga mı geçiyorsun?!" Hayır bir de ekranda öyle duygusal ve göz yaşartıcı bir sahne akıp giderken karşımda birden onun yüzü belirince önce bir afalladım, sonra da gülmeye başladım. Hani Zeynep'le Şule'nin masada karşılıklı oturduğu, Şule'nin ona "Niye bu defterde senin adın yazıyor?" dediği sahne. Normalde son derece duygusaldı, ta ki beyaz saçlı adam belirene dek... Burada da mı sen? Yine mi sen? 


Babam ve Ailesi'nin bu sahnesinde figüran olmaktan çıkmış, başrol olmuş kendisi... Adını da bilmemiz gerek artık. Jenerikte yazsınlar bari. 

Hayır benim anlamadığım, İstanbul büyük şehir, her yer birbirine uzak, bu adam dizi setlerinde, platolarda, karavanlarda mı yaşıyor? Hepsine nasıl yetişiyor?

Demek ki figüranlığın da bir raconu, bir rol kesmesi var. Figüran deyip geçmeyelim lütfen. Ben bu arkadaşın Kıvanç Tatlıtuğ'dan daha çok kazandığından şüphelenmekteyim. Bol kazançlar, iyi figüranlıklar diliyoruz. Diziler seni kalabalık kokteyl, doğum günleri sahnelerinden eksik etmesin.

instagram.com/ofluoglumert
twitter.com/ofluoglumert
facebook.com/ofluoglumert


15 yorum:

  1. Her dizide öyle ya da böyle görünmek... Kendi dalında bir bir başarı :)

    YanıtlaSil
  2. e öğrenmedin mi adını yaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. Kardeşim trump'a benzetti adamı :D Gerçekten de nasıl yetişiyor her yere öyle

    YanıtlaSil
  4. :)))))))) cok guldummm yaaaa.. nasil boyle birseyi tespit edebildin ve surekli karsina cikti sonrada oyle yaa :))) rol kaparsa bundan sonra senden bilirim adamin muthis reklamini yaptin :)))

    YanıtlaSil
  5. Yazıyı okurken bi ara cidden güldüm 😃 kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. hiç dikkat etmemiştim gerçekten her diziden çıkmış :)

    YanıtlaSil
  7. Benim de dikkatimi cektiği için araştırmak istedim adını merak exiyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben de bu adamı aratmak istemiştim kendisi sürekli gözüme çarpıyor bulurum belki diye arattım ve senin yazına denk geldi😂 Adamın adı ne acaba çok merak ediyorum😂😂😂

    YanıtlaSil
  9. En son hekimoğlunda dr olmuştu.Konuştu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi bolumdu hatirliyomusunuz acaba rolü neydi tam olarak

      Sil
  10. Aynen çoğu dizide görünüyor, resmen baş figüran kendisi.

    YanıtlaSil
  11. Umutsuz ev kadınlarında nikah şahidi bir bölümde ,parkta oturan adam ,bir sürü sinema filminde kedi özledi filminde son sahne düğün davetinde o kadar çokki bide sucuk reklamında oynadı boş biri değil ..Bikdiğim kadarıyla emekli bir arkadaş …Boş biri olmadığı belli ..

    YanıtlaSil
  12. Kendisi çok efendi biri Taşkin bey

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...