9 Mart 2014 Pazar

KENDİME NOTLAR


Farkındalık: Bu, bugünkü üçüncü yazın. Altta kalanlar okunmayacak. Buna üzül.

Tiyatro: Sürekli özel tiyatrolar hakkında yazıyorsun. Oysa devlet tiyatrolarındaki oyunlar çok daha güzel olabiliyor. İstanbul'daki ilk devlet tiyatrosu oyununa git ve kendi şehrindekilerle karşılaştırmalı bir yazı yaz!

Öykü: Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ın ikinci bölümü var. Oda arkadaşı intihar ettikten sonra Ali Cezmi tek kişilik odaya çıkacak. Yani daha fazla para ödemesi gerekecek. Yeni odası çok hoş. Fakat banyoda, tam da duşun üstündeki duvarda soğuk sızdıran bir kapak var. Oradan Ali Cezmi yıkanırken üstüne fare düşüp düşmemesini, okurun hangi durumda daha çok eğleneceğini düşün. Gerçi fare düşmezse okurun bu fikirden de haberi olmaz. Bu arada Feraye gelecek ve üstünde konuştukları işle ilgili ilk adımı atacaklar.

Yemek: "Karaköy bağımlılığı da bir yere kadar! Hatta en iyisi biraz İstanbul’dan uzaklaşıp, Trabzon’daki kafelerden birkaçını keşfetme vakti. Bu kafeleri Karaköy’dekilerden ayırt edemeyeceksiniz." spot'lu, Trabzon kafeleriyle ilgili enfes bir yazı yaz. Okul dergisinde de yayımla.

Müzik: Funda Arar, Gülşen ve Hande Yener sevdandan hiç bahsetmedin. Caz ve elektronik aşkından da. Sıla'nın yeni albümünü dinliyorsun ama henüz onu da yazmadın. Yahu müzik hayatının içinde ama yazmaya henüz fırsat bulamadın!

TV dizisi: "Yeni dizilerin tahmini ömürleri: Kaç bölüm sürebilirler?"in üçüncüsünü yazabilirsin, malum her gün yeni bir dizi başladığından, malzemen bol. Kanal D'nin dizilerinin üstünde kara bulutlar dolanıyor, iddialı başlıyor ama sessizce bitiyor, bunu yazmıştım, yeniden gündeme getirebilirsin. Bu yıl öyle herkesin izlediği belli bir dizi olmadı. Niçin? Bunu düşün, sorgula, yaz. Bak bu yeni bir konu. Ayrıca "Umutsuz Ev Kadınları"nın yeni bölümlerine ilişkin, orijinalinin özetlerini okuyup spoiler içerikli bir yazı yaz.


Yasemin cansız manken olursa...

 
Sinema: Nitelikli film varsa git. Sonra yaz.

Roman: Ece Duman'ın başına neler geliyor neler... Yazmaya devam!

Sonuç: Boğazındaki tohumdan anlaşıldığı üzere, hasta olmana ramak kaldı. İnşallah kıyısından dönersin. Önümüzdeki günlerde, eğer hala tek parçaysan, bunları yazabilmeyi um. Herkese çok mutlu haftalar dile!


Hepinize çok mutlu haftalar!

1 yorum:

  1. bunu iki kez okudum. bence de sürekli not tutmalı. bissürü defter tutmalı :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

MERT OFLUOĞLU BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM GAZETE OKSİJEN RÖPORTAJ

Benim Küçük Şaheserim'le ilgili Gazete Oksijen’in sorularını yanıtladım. Röportajın tamamını Oksijen Gazetesi’nin web sitesinden okuyab...