31 Aralık 2014 Çarşamba

YILIN SON GÜNÜ


Zaten zamanın geçtiğini biz hep böyle günlerde hatırlarız: Doğum günlerinde, evlilik yıl dönümlerinde, yeni yıl başlangıçlarında... Oysa zaman her geçen gün, her geçen saat, her geçen saniye yitip gitmektedir de bizler bunu bir türlü aklımıza getiremeyiz.

Evet, koskoca 2014 saatler sonra geride kalacak ve 2015'e hep birlikte merhaba diyeceğiz.

Yeni yıl kararları havada uçuşacak. Ama ben bu tek bir gecede alınıp uygulanmayan yeni yıl kararlarına da pek inanmam: "Zayıflayacağım", "Aşık olacağım", "Yurt dışına gideceğim"... Söz var icraat yok durumu. Dergiler, siteler, bloglarda ortalık bu yazılardan geçilmiyor! Ama yine de adettendir diyerek konuyu tatlıya bağlayayım bari.

O değil de, her yıl bu zamanlarda, garip garip falcılar türeyip dergilere, gazetelere röportaj veriyorlar. 2015'i masaya yatırıp hangi ayının hangi burca ne getireceğini falan öyle güzel anlatıyorlar ki, yani utanmasak inanacağız! Bu kadar da kesin konuşulmaz ki canım! Gezegenler işte...

Yazı ortası notu: Bu nasıl bir hava ki dün başlayan ve her yeri beyaza bürüyen kar, artık şiddetli yağan sağanağa teslim olarak eridi gitti. Hava buz gibi soğuk.

###
 
Bu yıl Kafa Dergi'de çok güzel röportajlar, öyküler, yazılar yaptım/yazdım.

Hemen iki günde bir yazı yazdım. Bazen günde iki kez yazdım.

Desteğiniz, yorumlarınız hiç eksilmedi. Aksine artarak devam etti. Bu nedenle hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hep yanımdasınız. Ben de hep sizin yanınızdayım. Böyle biline.

Araştırmacı gazetecilik: Beş yaşında bir çocuk, yere düşüp eriyen karlar için ağlamış.
 
###

Benim kişisel hayatım için de güzel bir yıldı 2014. Başarılı bir yıl geçirdim.

Bu arada iki üç yıl sonra ilk kez bir yeni yıl gününde nezle/grip değilim. Sevinelim!

Kafamdan geçen tüm düşünceler ve ben, iyi bir yıl diliyoruz.

Mutlu yıllar!

Yazı sonu notu: Beni Facebook ve Twitter'dan da takip edebileceğinizi bir kez daha hatırlatarak, o iğrenç espriyi yapıyorum: SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ!

3 yorum:

  1. Bu yıl iyiliklerin, güzelliklerin yılı olsun. Mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  2. yeni yılda daha da aktif ve başarılı ve keyifli ol olur mu. :) gelcam yaa özür yani, son bikaç haftadır yeni blog açanları okudum ondan yaa :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...