14 Ekim 2015 Çarşamba

BİR DAHA ASLA!

 
Derimod'dan bir ayakkabı almadan önce...
 
 
Derimod'dan o ayakkabıyı aldıktan sonra...

 
Şu anda mevsimsel geçiş ayakkabılığımda Zara'dan espadril, Tergan'dan bot, Derimod'dan kalın bir ayakkabı ve Desa'dan da ince bir ayakkabı var. Geçen hafta Desa'dan aldığım ayakkabı, hemen üstteki fotoğrafta gördüğünüz yeşil olanlar. Orta fotoğraftaki Derimod'dan aldığım ayakkabılarsa bakın ne hale geldi! Daha kısa bir süre önce aldığım ayakkabılar öyle bir hale geldi ki beş yıl kullansam bu kadar eskitemezdim herhalde! Derimod'dan aldığım bu ayakkabılar bana "Derimod mu? Bir daha asla!" dedirtti. Ayakkabının tabanı toparlandı un ufak oldu, içi parçalandı, bağları parçalandı... Gören de Derimod gibi bir yerden değil de, ucuzluk pazarından aldığımı sanır! Artık bilinen, tanınan markalar bile böyle kötü ayakkabılar yapıyorsa... Ayakkabıyı daha doya doya giyemeden bakın ayakkabı ne hale geldi! Bağcıkları durduk yerde parçalandı yahu! Bu kadar kalitesiz bir ayakkabı olabilir mi? Şu anlık Zara, Tergan ve Desa'dan aldığım ayakkabılardan memnunum. Ama Derimod'dan bir daha bedava bile verseler almam bir ayakkabı! Asla!
 

6 yorum:

  1. Derimod'dan aldığım ayakkabı kaç kere değişime uğradı, tamir gördü bilmiyorum. Yine de arada ayaklarım gidiyor, neyse ki artık güzel ürünleri yok :D Zara'dan vazgeçme sen, hem rahatta oluyorlar ^-^

    YanıtlaSil
  2. Bir ara derimoddan bir babet almıştım ama çok babet giyemeyen biri olmadığım için pek giymedim de, ancak en son bir onu giydiğimde ayakkabının etrafı kıpkırmızı olmuştu.. Ki ben o saatler boyu sadece oturdum ancak eve gidince 2 gün ayağım acıyordu.. Aman yaa, Morhipo ve Trendyol gibi yerlerden ben de alıyorum böyle ama en son bir kez değişim için morhipoya gönderdim ve 200 tl'ye yakın bir fiyatı olmasına rağmen daha uyguna aldım. Bazen böyle de iyi oluyor, ama bu ne halde yaa böyle :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten alma konusunda da şöyle bir soru doğuyor: "Ya fotoğraftaki gibi değilse?" O yüzden ben bu tip şeyleri mağazaya gidip alma taraftarıyım genelde. :)

      Sil
  3. Geçmiş olsun komşu en iyisi deneyerek, dokunarak almak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle deneyerek, dokunarak almıştım aslında ama görünüşe de aldırmamak lazım demek ki... :)

      Sil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...