23 Ekim 2015 Cuma

KİTAP FRAGMANI MI OLURMUŞ?

Öncelikle, kitabın çıkacağını duyurduğumdan beri yaptığınız güzel yorumlar için çok teşekkür ederim. Ben yorumlarınızdaki samimiyeti, heyecanımı paylaştığınızı, en az benim kadar, hatta benden çok daha sevinçli olduğunuzu biliyorum. Yorumlarınıza vakitsizlikten dolayı uzun uzun cevaplar yazamasam da, sizi  ve güzel düşüncelerinizi kalbimde hissediyorum. İyi ki varsınız!


Ters Düz için yaptığım ilk (sahneleri cep telefonuyla çektiğimden amatörce olan) trailer'lardan birini aşağıda izleyebilirsiniz. Videodaki tema "Bozbalık'ta neler oluyor?" Kitapla ilgili düşüncelerinizi blog'un yanı sıra Twitter, Facebook ve Instagram'dan da #sıkıtutunun hashtag'iyle dile getirebilirsiniz (Bu sosyal ağlarda beni de takip etmeyi unutmayın, çünkü blog'a koyamadığım pek çok şeyi oralardan paylaşıyorum). Haydi siz şimdi trailer'ı izleyin ve biraz meraklanın!

 
Cumartesi günü eklediğim yeni trailer:
 

8 yorum:

  1. Tebrikler Sevgili Mert, başarılarının devamını dilerim :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Trailer ı izledim hiçbir ipucu yok daha da maraklandırıcı olmuş. Mert tebrikler sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  3. Tebrik ediyorum. Başarılar...

    YanıtlaSil
  4. Tebrikler Mert... Başarılar... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. yeni trailer yağmurlu olmuş hoş. hadi ece neler olcak sanaaa :) sölemiştim. sende okuyup da en çok sevdiğim o oldu :)

    YanıtlaSil
  6. 10 parmağımda 10 marifet diyosun.:))

    İlgi çekici olmuş, sevdim ben. Hadi kitap çıksın da okuyalım artık.:)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...