4 Aralık 2015 Cuma

DARMADAĞIN


Bu nasıl iş ben anlamadım… Kitap ha çıktı ha çıkacak derken, bir sürü insan günlerdir kitapçılara gidip gelirken, kitabı elimize alacağımız günü heyecanla beklerken, bir de az önce ne öğreneyim, meğer bizim yayınevi daha kitabı dağıtmamış, çünkü DAHA kitabın kapağı takılmamış! İnanabiliyor musunuz? Ve işin daha da tuhafı, ben bunu, bu kitabın yazarı olarak ben bunu, DAHA az önce öğrendim. Öğrenir öğrenmez de hemen size yazmalıyım, duyurmalıyım dedim, çünkü sizleri bekletmeye ...kimsenin hakkı yok. Ben kendi adıma ve yayınevi adına bekletildiğiniz için çok özür diliyorum, çok mahcubum. Sevginiz ve desteğiniz o kadar büyük ki, sizin bu güzel enerjinizi kalbimde hissediyorum. Başta Blog’um olmak üzere Facebook, Twitter ve Instagram’dan aldığım mesajlar ve e-postalar kalbime öyle çok dokunuyor ki… Beni hiç tanımayan yüzlerce insanın bu desteği beni şaşırtıyor, utandırıyor… Kitabı benden daha büyük heyecanlarla bekleyen sizlersiniz, biliyorum. Ben sırf Ters Düz’ün çıkışıyla aynı olsun diye 21 Kasım’da kutlamadım doğum günümü, 1 Aralık’a ertelediler, tamam dedik, ben de doğum günü kutlamamı 1 Aralık’a erteledim, sonra 5 Aralık dendi, gene tamam dedik, kutlamayı 5 Aralık yaptık, ama ben şimdi, kitabın haftaya kaldığını öğreniyorum. Ters Düz’lü özel pastayı da sipariş etmiştik yarın için, e ne olacak şimdi, ortada daha kitap yok... Şimdi soruyorum size, ben ne yapayım… Normalde Kasım’ın ortalarında çıkması gereken kitap yüzünden kaç haftadır hepimiz beklenti içindeyiz, ama gecike gecike neredeyse Aralık’ın da ortasını buldu bu kitap! Yemin ediyorum Ters Düz’ü beklerken ters düz oldum. Yayınevi matbaanın hatası diyor ama ben onu bunu bilmem. Ben bu hatayı Altın Bilek Yayınları'nın hatası diye görüyorum ve yayınevi adına hepinizden tekrar özür diliyorum.

Not: En sonunda matbaayı basacağım. O 2000 kapağı ellerimle tek tek yapıştıracağım o kitaplara. Yarına kadar çıkarırız diyorlar. Kutlamaya yetişir mi dersiniz?

18 yorum:

  1. Geç olsun da güç olmasın dedikleri doğruymuş meğer. Bırak ne kadar geç olursa o kadar da iyi olur inan bana canını sıkmaya değmez :) Hem senin elinde olan bir şey olmuş olsaydı hemen düzeltip zamanında olmasını sağlardın. Her başarının altında böyle zorluklar yatar sen sıkma canını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok doğru... Kutlamada kitaplarım da olsun diye yarın matbaaya gideceğim! :)

      Sil
  2. Merhabalar öncelikle yeni kitabiniz hayırlı olsun. Bu arada ne demişler "geç olsun güç olmasın" umarım beklediğinin üzerinde bir başarı yakalarsiniz. ;)

    YanıtlaSil
  3. Bencede önemli olan sonuç, hepimiz insanız aksilikler olabilir, sağlık olsun...Tekrar hayırlısı olsun!!!

    YanıtlaSil
  4. canını sıkma sen
    geç olsun güç olmasın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün raflara çıktı kitap... :) Teşekkürler... :)

      Sil
  5. Mert böyle aksilikler olması normal. Açıkçası bekliyordum da diyebilirim. Maalesef çoğu yayınevinde yaşanan sıkıntılar bunlar ama sen kitabının çıkacağı kısmına odaklan. Aksilikler olsa da çıkacak ve biz onu okuyacağız. Kutlamanı önceden yap ne fark eder ki? Bir de kitabın elindeyken yapar katmerli kutlama yapmış olursun. Canını sıkma sakın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim :) Ben de gidip kitapçıdan almak istiyordum ama dayanamayıp dün sipariş verdim. Birkaç güne elimde olur ;)

      Sil
  6. Canını sıkma olsun... Siz de kitapsız kutlama yapın yetişmese de, nasıl olsa çıkacak di mi ama;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Sıkma canını birazcık gecikmeden bir şey olmaz biz bıkmayız merak etme.sen de sabırsızlanıyorsun anladık ama hep beraber bekleyeceğiz artık.

    YanıtlaSil
  8. Bunu esime anlatsam, "olur orasi Türkiye " ,der.hic sasirmaz,normal karsilar...
    Üzülme, senin Elinde olan bir sey degil...Umarim yetistirirler...

    Ben de Google + da bir kac yerde duyurmustum...

    YanıtlaSil
  9. yaa neler hissettiğini anlayabiliyorum insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar, bir yandan da hissettiğin mahcubiyet var :( Ama eninde sonunda çıkacak değil mi, biz de okuyacağız^^ Ayrıca Ters-Düz'lü pasta mıı mmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugün raflara çıktı kitap... :) Teşekkürler... :)

      Sil
  10. insan güzel şeyler yapmaya başlayınca aksilikler hep peşin sıra gelir. bu da öyle olmuş ama " her şer de bi hayır vardır" derler.. sıkma canını. senin elinde olan birşey değil ki..

    YanıtlaSil
  11. Kitabın nazar boncuğu diyelim bence, sıkma canını. Belki de böylesi daha büyük ses getirir hı ? :)

    YanıtlaSil
  12. idefiks siparişi yerine getiremiyor henüz çünkü daha göndermemişler ama sakin ol sabırlı ol biraz nasıl olsa göndercekler ve dağıtım olacak. hep bu konuyu düşünmeee :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...