18 Aralık 2015 Cuma

KİTAP KOKUSU


Bir kitap kokusundan daha güzel ne olabilir ki... Hele de o kitap kendi kitabın olunca...

Kitap, kağıt, kütüphane, kitabevi, hatta tahta kurşun kalem kokusunu kendimi bildiğimden beri severim. Ve insanın kendi kitabının kokusu gerçekten de bir başka oluyormuş... 

Yarın hafta sonu! Bu hafta sonu Ters Düz okuyacağını söyleyenlerden mesajlar alıyorum (Eh, ne de olsa yoğun koşuşturmacalar içinde geçen hafta içlerinden sonra hafta sonlarını herkes kendine zaman ayırarak geçirmek istiyor). Twitter'da mesaj kutum bu yüzden herkese açık. Bazen özel yazmak isteyen okurlar, bloggerlar oluyor çünkü. Siz bu hafta sonu Ters Düz'ü okuyun, ben yeni şeyler düşüneyim, yazayım, çay içeyim, muzlu pasta ve çikolatalı muffin yiyeyim, pazartesi okul radyosunda bir programa katılacağım onu düşüneyim, pazar akşamı Hatırla Gönül izleyeyim, keşke her dizi bu kadar gerçekçi ve samimi olsa diye söyleneyim.

Facebook: facebook.com/ofluoglumert
Twitter: twitter.com/ofluoglumert
Instagram: instagram.com/ofluoglumert

Bana her an her yerden yazabilirsiniz, cevaplayacağımdan emin olabilirsiniz... Hepinizi sevgiyle selamlıyorum!

Not: Bu radyo programında canlı canlı konuşacağız. Ama kaçırırım diye üzülmeyin, çünkü dinleyemeyecekler için program kaydını sonra bloga koyacağım ben. Hadi herkese mutlu hafta sonları!

Güncelleme: Bugün (21 Aralık Pazartesi) saat 14.00'da Ters Düz'ü ve yirmi beş dakikaya sığacak diğer her şeyi konuşmak için canlı canlı Radyo Vesaire'deyim. Duymadım demeyin!


19 yorum:

  1. çok güzel hayırlı olsun en kısa zamanda temin edeceğim darısı isteyen herkesin başına hayali gercekleştirmek güzel bir şey ;)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı olsun.
    Genç yaşta kitap yazmak muhteşem bir duygu olsa gerek.
    Kaleminize kuvvet....

    YanıtlaSil
  3. Kesinlikle kitap kokusu bir başka iken kendi kitabının kokusu bambaşkadır eminim :))

    YanıtlaSil
  4. Bazen okumasak da yeni kitaplar Alıp kütüphaneye dizmek bile ne keyif verir. Yeni kitap kokusu gibisi varmıştır ya.

    YanıtlaSil
  5. Tamam, sonra blogda paylasacaksan kaydi süper ozaman. Bir de uzun süredir dizi izlemiyorum. O bahsettigin dizi ilgimi cekti bak... bir ara bir baslayayim bakalim netten bulup. Gercekten izelemeye deger dizilerden biri olsa da izlesem diye düsünüp duruyordum, iyi oldu bu:)

    YanıtlaSil
  6. Bence böyle küçük mutluluklardan daha güzel bir şey varsa; o da kendi kitabının kokusunu içine depolayabilmektir *.*

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun öncelikle ben blog'a ancak gelebildim :) En kısa zamanda edineceğim kitabı da, merak ettim ve sizin adınıza çok sevindim :)

    YanıtlaSil
  8. hayırlı olsun yetenekli genç adam,yolun açık olsun.kitabını mutlaka alacağım.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. tebrik ederim..
    kitabını alınacaklar listeme ekledim.. mutlaka temin edip okuyacağım..
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  10. Bravo bravo bravo! Bayıldım Ters Düz'e, 1 günde okuyup bitirdim, tebrik ederim, blogumda da paylaştım, yeni romanını beklemeye başladık Mert:)

    YanıtlaSil
  11. Kesinlikle harika bir kokusu vardır. İnsan ürettiği zaman mutlu olur ve elinde bir ürünün var artık . Çok merak ediyorum bende okuyacağım inşallah

    YanıtlaSil
  12. Dostum ilk fırsatta okuyacağım..

    YanıtlaSil
  13. Çok güzel bir duygu olmalı.. Umarım ben de bir gün kendi kitaplarımı koklayabilirim :') Kitabınızı en kısa zamanda okumayı ben de çok istiyorum, tekrar tebrik ederim :')

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...