22 Nisan 2016 Cuma

GRANDE KARAMEL MAKİYATO ÇAY Tİ LATTE!


Sizi bilmem ama ben artık her yere açılan şu kahvecilerden bıktım!

Bir tanesi çıkıyor, tuttu mu hop peşinden bin tanesi geliyor... (Aynı şey gibi bu, hani bir formatta romantik aşk dizisi tuttu mu hep aynıları çekiliyor ya...) 

Herkesin elinde bir plastik kahve kupası... 

Hayır amaç içmek de değil, kahveyi aldıkları yerin markasını göstermek...

Yani amaç eller havada o kupayı tutmak... 

Ne diyelim, hayırlısı... 

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?

Instagram hesabım: instagram.com/ofluoglumert
Twitter hesabım: twitter.com/ofluoglumert
Facebook hesabım: facebook.com/ofluoglumert

10 yorum:

  1. Ortalıkta ben coolum edasıyla dolaşan tiplemeler yüzünden birtakım markalara önyargı oluşuyor. Starbucks bunlardan biri. Sanki kahveyi içmek için değil de, ''bakın ben coolum'' deyip fotoğrafını çekmek için içiyorlar. :D Herkesin aynı şeyi yaptığını görünce sinirlerim bozuluyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar olmasa kapısının önünden geçmem. Kahve de sevmem zaten.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar olmasa kapısının önünden geçmem. Kahve de sevmem zaten.

    YanıtlaSil
  4. Sadəcə moda adı altında insanlar yönləndirilir və çox rahatlıqla da buna gedir. Bu bir tək bununla da qalmır. Brend şokoladlar filan bu yoldan çox istifadə edir. İnstaqram və ya face də bu brendlə fotosu olmaq bir level qalxmaq kimi görnür təəssüf ki..

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle o Starbucks'a giren bütün kızların ağzını taklit ettiğim falan olur hep. Ama fiyatları kadar uçmuş ve gösteriden bir şey değil elbet. Blogumda da fotoğrafını görebilirsiniz sadece bir kez gittim ve midemi bulandırmadı değil. Tadı güzel olabilir ancak artık her şeyin bir zengin yeri olduğunu düşünmeden ve onların da hava atmadan durduklarını da biliyorum. Bir kez işte zorla gitmiştik ve herkesin elinde bir havasını belli eden şeyler vardı. O adını söylememek için şey yaptım ancak söyleyemedim bile yani. Artık utandım ki sesim kısıldı kadın duyamadı hatta. İnsanı böyle ortama sokuyorlar işte. Sanki bizim cahilliğimizmiş gibi upuzun isimler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahve modası bakalım ne zaman geçecek... :)

      Sil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...