28 Mayıs 2016 Cumartesi

PHHHOTO: GİF YAPMANIN DAYANILMAZ HAFİFLİĞİ



Sonsuza dek dönen giflerden hoşlananlardan mısınız? O zaman size tavsiyem, hemen şu anda telefonunuza Phhhoto uygulamasını indirmeniz. Ben de çok ama çok taze bir Phhhoto indiricisiyim. Şu ana dek sadece iki gif yaptım. Peki Phhhoto nedir? Phhhoto nasıl kullanılır? 

Phhhoto için Instagram'ın gifli hali diyebiliriz. Zaten yapılan gifler genelde Instagram hesaplarında paylaşılıyor, bkz: @ofluoglumert.  Çünkü Phhhoto henüz çok yaygın değil, hele bizim telefonlarımızda hiç yaygın değil. Pek fazla kullanıcısı yok. Hani "Arkadaşımı face'de, twit'te, insta'da ekledim, bi' de phhhoto'da ekliyim" derseniz öyle kalabilirsiniz, çünkü arkadaşınız muhtemelen Phhhoto kullanmıyordur. Uygulama cidden çok yeni ve henüz pek keşfedeni yok. Ama bir giren bir daha çıkamıyor, çok aktif kullanan fenomen hesaplar da var. Siyah ve fosforlu yeşil renkleriyle başta pek bir itici ve karanlık gelse de, aslında çok eğlenceli bir uygulama. Ve neye benziyor aslında biliyor musunuz, Harry Potter'daki hareketli gazete haberlerine! Evet! İşte bu da onun kişiseli! 

Aranızda kullanan ya da hiç değilse duymuş olanlarınız varsa lütfen yorumda belirtin, çünkü kimler kullanıyor gerçekten çok merak ediyorum! Benim Phhhoto hesabım http://phhhoto.com/ofluoglumert

Beni daha çok içerik için diğer hesaplarımdan da takip edebilirsiniz:

instagram.com/ofluoglumert
twitter.com/ofluoglumert
facebook.com/ofluoglumert 



6 yorum:

  1. Gif uygulaması arıyordum. Teşekkür ederim erenler ⭐

    YanıtlaSil
  2. Telefonumda internet olmadıkça çok şey kaçıracağım. Olursa da vakit bulamayacağım yazmaya. Kaçırdım o zaman bunu da :)

    YanıtlaSil
  3. bu bilgi için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  4. Bazen sıkılıyorum ama bazen gerçekten eğlenceli olabiliyor :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...