16 Mayıs 2017 Salı

SONUNDA BU DA OLDU... 180 SEK'E SAÇIMI KESTİRDİM!

Herkese merhaba! Bir süredir yeni yazı yazamadım çünkü Malmö ve Stockholm'de tatildeydim! Beni sosyal medya hesaplarımdan takip edenleriniz görmüştür. Tatilimden yeni döndüm ve şimdi ayağımın tozuyla yazmaya başlıyorum... Önce Malmö, sonra da detaylı bir Stockholm yazısı gelecek, ama şimdi kısaca saç kestirmemden bahsetmek istiyorum. Evet, sonunda bu da oldu! 


78 SEK'e çorba (yazısı), 100 SEK'e bisiklet tamirinden sonra (yazısı), İsveç'te 180 SEK'e saç kestirmedim de demem artık! Yani saç kesimi dediğin nedir, 15-20 lira, ama İsveç'teyseniz 75 lira ödeyebiliyorsunuz bunun için. İsveç gerçekten çok pahalı bir ülke... Eh, çizgi romanımın yeni bölümüne konu olacak bir olay daha çıktı işte. Bu arada ilk bölüme harika yorumlar geldi, geliyor, çok teşekkürler!

Peki yabancı berberin bile beni Kenan İmirzalıoğlu'na benzetmesi... Evet, gözlüksüz beni herkes Kenan İmirzalıoğlu'na benzetiyor. Sonunda gözlükleri attırıp lens attıracaksınız bana! Ama gözlüklerimi seviyorum ben, o yüzden gözlüğe devam. 

Kenan İmirzalıoğlu meselesine gelince... Evet, sanırım benziyoruz. 

Malmö ve Stockholm yazılarım bu yazımın arkasından geliyor, takipte kalın!

instagram.com/ofluoglumert

facebook.com/ofluoglumert

twitter.com/ofluoglumert 

4 yorum:

  1. bir erkek saçı bu kadara kesiliyorsa, kadın kuaförünün fiyatını düşünemiyorummmmm :)

    YanıtlaSil
  2. vay be! iyi fiyat tabi burda bağdat caddesinde 100-150 lira verenleri biliyorum sıradan bir traşa demek orası da o ayarda!

    YanıtlaSil
  3. ha haaaa sen kıvanca benze yaaa :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...