17 Ekim 2017 Salı

HİKAYEYLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU


Herkese merhaba!

Mürekkep Kokunu İçime Çektim'in heyecanlı, romantik, gizemli, şaşırtıcı ve tehlikeli dünyasında, macera hız kesmeden devam ediyor! Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı ve evet, sıkı durun, Irmak'ın hayatındaki tüm dengeleri (sanki her şey yolundaymış gibi!) alt üst etmeye gelecek yeni bir ana karakterin dahil olacağı 5. bölüm birkaç gün içinde burada olacak!
Ama ondan önce bu kısa yazıyı yazmak istedim. İlk 4 bölümü yayımladığım bu 2 hafta içinde hikaye, wattpad ve blog toplamında 3000'den fazla kişi tarafından okundu. Bu gayet iyi bir okunma aslında. En çok okunan yer blogum olsa da, eğer wattpad kullanıyorsanız beni oradan da (hesabım bu) takip edebilirsiniz. Ayrıca bölümleri tıpkı kitap eleştiri yazısı gibi blogunuzda yazarak, eleştirerek, daha çok kişinin duymasını ve okumasını sağlayabilirsiniz. Açıkçası hikayenin devam etmesini istiyorsanız da bu gerekli gibi.
Yeni bölüm için takipte kalın!
instagram: ofluoglumert
twitter: ofluoglumert
facebook: ofluoglumert

8 yorum:

  1. Güzel yazıyorsun devam et Mert. Watpatt a de bakacağım en kısa zamanda.

    YanıtlaSil
  2. Hikayelerin devamını merakla bekliyorum :)
    Wattpad ' ten de bakacağım.
    Takipteyim.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Benim sıkışık bir zamanıma geldi ve henüz hiç okuyamadım (sadece 1. bölümden biraz okuyabildim) dolayısıyla pek fazla şey söyleyemiyorum:( Umarım hepsini bir ara okuyup detaylı bir yorum yazabilirim:) Eline sağlık, başarılarının devamını diliyorum:)

    YanıtlaSil
  4. En kısa zamanda paylaşıp destek vermek isterim :)

    YanıtlaSil
  5. Kitap olursa alacağım :D

    YanıtlaSil
  6. Şu ''beni daha yakından tanıyın''kısmını okuyunca çok taktir ettim gerçekten..Hayallerinin hep gerçekleşeceği hikayeler yaratman dileğiyle...

    YanıtlaSil
  7. En kısa zamanda devam bölümlerini okuyacağım ben de Mert'cim, harikasın, sevgiler :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

YENİ ROMANIM BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM ÇIKTI! ARTIK SİZİNDİR...

Üçüncü romanım Benim Küçük Şaheserim, Remzi Kitabevi etiketiyle bugün çıktı! Bu yeni romanımda,  Remzi Kitabevi'nin paylaştığı videoda ...