6 Mart 2014 Perşembe

2'Lİ OYLAMA VE 2'Lİ OYNAYANLAR


 
Sebep: Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam başlayınca, Ters Düz ile kıyaslanması da kaçınılmaz oldu. Şimdi nesnel bilgilerimize bakalım.
 
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ın ilk bölümünün ilk 3 gününde aldığı "tık" sayısı, Ters Düz'ün ilk bölümünün ilk 3 günde aldığı "tık" sayısıyla neredeyse aynı.
 
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ın ilk bölümüne Ters Düz'ün ilk bölümünden daha çok yorum yapıldı.
 
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ın hikayesi daha sıradan, Ters Düz'ün hikayesi daha çarpıcı.
 
Karar: Bence, Ters Düz'ün gönlünüzdeki yeri ayrı. Zaten dönüşü de muhteşem olacak, azıcık daha sabretmeniz yeterli. Ama Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ı da ben çok seviyorum, severek kurguluyorum. Peki siz ikisini kıyaslamak konusunda neler söylüyorsunuz, iştahla bekliyorum.
 
Ne dersiniz? Ali Cezmi mi? Yoksa Ece mi?
 
***
 
Sizin çevrenizde de yüzünüze karşı başka, arkanızdan başka davrananlar vardır. Yani 2'li oynayanlar. Bu insanlardan kurtuluş yok mudur? Ya da bu insanlar hep arkadan kötü konuşmak yerine, yüze kötü konuşup arkadan iyi konuşsalar doğanın dengesi mi şaşar?
 
Bu arada... İstanbul Modern, yeni çıkan albümler, Umutsuz Ev Kadınları'nda yaşanacak olan gelişmeler ve Trabzon'un kafeleri hakkındaki yazılarım sizlerle buluşmaya hazırlanıyor! kafadergi@gmail.com 'dan her zaman bana yazabilir, twitter.com/ofluoglumert ve Kafa'nın facebook adresinden de takip edip iletişime geçebilirsiniz. Çok sevgilerimle...
 


2 yorum:

  1. Abi ben ikili oynayanları hayatımdan çıkarsam eşim dostum kalmaz :( Ne yapacaksın sabredeceksin .

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

İMZA GÜNÜ

Henüz daha vakit var ama ön duyuruyu yapmış olayım: 12 Mayıs pazar günü Remzi Kitabevi'nde (Bağdat Caddesi, Suadiye) 15.00-17.00 saatler...