14 Kasım 2015 Cumartesi

YAYINEVİNDE SABAHLADIM!

Twitter, Facebook ya da Instagram'dan beni takip edenler görmüştür: Önceki geceyi yayınevinde sabahlayarak geçirdim. Peki hangi yayınevi bu? Altın Bilek Yayınları'nın yayınevi. İlk kitabım Ters Düz, Altın Bilek etiketiyle çıkıyor.

 
İşte, "yayınevinde sabahlamaca" temalı fotoğraf... Yazmak yeter mi, kendi kitabımın sayfalaması ve editing'ini de ben yapıyorum! Kapakta da dokunuşlarım olacak. İşin en keyifli taraflarını tabii ki de bu işi meslek edinenlere bırakamazdım. Bir kitabı yazmak kadar, o kitabın diğer işlerini yapmak da bence önemli. Bu iş yükünü yayınevindekilerin omuzundan kendi omzuma aldım ve zevkle sayfaladım kendi kitabımı...‪

 
Evet, editing ve sayfalama yapmayı ben istedim... Ama tabii kitap 280 sayfa olunca ve saat de gecenin 3'ü falan olunca, bir an için, şimdi mışıl mışıl uyuyor olmak vardı dedim. Sadece küçük bir an için.
 
 
Sayfalamayı bitirmek için yayınevinde sabahlayınca gecem gündüzüme, Ece'm Burak'ıma karıştı, hep beraber Ters Düz olduk. (Ece ve Burak=Kitaptaki karakterlerin adları.)

 
Sevgili yayıncım İlker Abi'yle birlikte kitabım üstünde son çalışmalar... Ters Düz gümbür gümbür geliyor! Beklemede kalın ve tabii ki #sıkıtutunun!

11 yorum:

  1. Sabırsızlıkla bekliyorum. Okuyunca mutlaka yorumlayacağım bloğumda :)

    YanıtlaSil
  2. Aaaa! Bir kitap serüveni var diyordu Deep ama pek bakamamıştım. Ya o yayınevinde bir kitap var ve almak için diğer kitaplarımı bitirmeye çalışıyordum. İkisini beraber alırım o zaman :)) Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. Hayirli olsun komsum ne guzel ya ozendim suan sana :D

    YanıtlaSil
  4. tebrik ederim. çok sevindim. sonunda oluyor galiba hadi hayırlısı.

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun altın bilek yayınevini seviyorum çıksın da alırız inş bu kadar emek vermişsin umarım senin için güzel olur

    YanıtlaSil
  6. Yaa çok heyecanlı. Merakla bekliyoruz.:)

    YanıtlaSil
  7. Çok tebrik ederim, hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  8. burak hımmmm onu göstermedin sen bizeee :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...