25 Ocak 2016 Pazartesi

TERS DÜZ'E ANNEANNE YORUMU


"Mertcim, canım yazarım, ailemin başarıya koşan genç yeteneği... Kitabının övgüsünü herkesten, her çevreden çok duydum... Hep kendime şunu söyledim: Kendin oku, kendi yorumunu kendin yap. Çok merak ediyordum. Okumam biraz geç kaldı (özrümü kabul et), hemen okuyayım diye düşünürken, başladığım gün beni sürükledi gitti kitabın. Başladığım gibi bitirdim! Seninle gurur duyuyorum... Bu çok değerli duyguları bana yaşattığın için canım sana çok teşekkür ederim. Eeee!.. Ben 70 yaşındaki anneanneni de serüvenci yaptın... Helal sana... Şimdi devamı olsa da okusam duygusu içindeyim... Bu büyük bir başarı... Hikaye, kurgu ve anlatım kabiliyetin 10 numara... Böyle bir başarıyı yalnızca kendini senin gibi her zaman bu emeğe sarmalayan kişiler elde eder diye düşünüyorum... Bu konumda sen emekçi, biz tüketici baksana hemen yenisini istiyorum... Duygularım o kadar çok ki, bu hızla bir kitap yazarım... Seni kutluyor ve yanaklarından öpüyor, kitabın devamını büyük merakla, heyecanla bekliyorum!" 

Bu satırlar Ters Düz'ü okuyan anneannemden... Ne güzel yazmış, değil mi? 

Bu arada kitabın devamını yazıyorum, geliyor! Takipte kalın!

9 yorum:

  1. Oyy ne seker:) Anneanneye de sana da maasallah!

    YanıtlaSil
  2. en büyük gurur budur senin için ne güzel :)

    YanıtlaSil
  3. çok tatlı anneanneeeee :)

    YanıtlaSil
  4. Anneannenin yorumu enfes nasıl sevgi yüklü, guru yüklü. Okurken duygulandım. Kitabını çıktıktan kısa süre sonra bir hayli arayarak sonunda Kalyon D&R dan aldım, ama araya seyahatler girince daha başlayamadım. Tekrar tebrikler.

    YanıtlaSil
  5. Anneannenin yorumu enfes nasıl sevgi yüklü, guru yüklü. Okurken duygulandım. Kitabını çıktıktan kısa süre sonra bir hayli arayarak sonunda Kalyon D&R dan aldım, ama araya seyahatler girince daha başlayamadım. Tekrar tebrikler.

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...