15 Ekim 2016 Cumartesi

NASIL GEÇTİ HABERSİZ BİR HAFTA?

Şu sıralar okul dışında nerelere gittim, neler yaptım, neye ne kadar ödedim? (Yenilen içilen şeylerin fiyatları hep soruluyor, bu nedenle artık bunlar hakkında da bilgilendireceğim. Böylece siz de o yer hakkında fikir edinebilirsiniz.)

Galata:

Galata, Karaköy, en hareketli yerlerden. Bu tuğla duvarı çok sevdim. Kafamda kabarık olan şey saçım değil, kasketim. Pek anlaşılmadığı için basın açıklaması yapma gereği duydum. Velvet Kafe'de dondurmalı un helvası ve çay 17.5 lira. Dem'de çay ve pasta 20 lira. 

Beşiktaş: 

Malum palamutlar çıktı. Beşiktaş'ta çok hoş salaş balıkçılar var. Palamut ızgara 15 lira. 

Kalamış: 


"Ece ona doğru bir adım atar ve..." Kestiiiik! Ters Düz dizi olursa? 


Kalamış'ta gezip eğlendim. Çay bahçesinde damla sakızlı kahve, 7 lira. 

D&R: 

D&R'a bir girdim, saatlerce çıkamadım! Bir sürü yeni roman ve aylık dergi aldım. Şu anda okuduğum Nathaniel P.'nin Aşk Maceraları, 19 lira. Kitap raflarının hep birbirinin aynı kapaklarla dolu olduğunu görmek üzücü, en çok bunların sattığını bilmek daha da üzücü... 

Okul/Starbucks: 



Ders sonrası okuldaki Starbucks'ta balkabaklı cheesecake yedim. 9.50 lira. Bir de şimdi balkabaklı içecek de mi yapmaya başlamışlar? Sabah Starbucks ve Espresso Lab'in önünde öyle kuyruklar oluyor ki! Millet plastik kahve kupasını elinde tutmadan sınıfa arz-ı endam etmek istemiyor sanırım. 

Derken derken bir hafta sonu daha geldi. Moda'da mısır gevreği konseptli bir kafe açılmış. Yani baya baya marketten aldıkları mısır gevreklerini süsleyip püsleyip size satıyorlar, trendlerin giderek değişmesi hayli enteresan. Bu arada evde kendi granola barımı çok yakında yapacağım, takipte kalın. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları ve Rüzgarda Salınan Nilüfer'e ise hala gidemedim. Siz bu hafta neler yaptınız peki? 

Beni diğer hesaplarımdan takip etmeyi de unutmayınız efendim: 

instagram.com/ofluoglumert 

twitter.com/ofluoglumert

facebook.com/ofluoglumert 


6 yorum:

  1. Çalıştım çalıştım :)) Keyifli bir paylaşım olmuş. Saygılarımla.

    YanıtlaSil
  2. sturbucks ta limonlu cheesecake i tek geçerim. limon tadı bir harika, tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Kitapçılardaki "çok satanlar " bölümü kaldırılsa , bir kısmımız ne okuyacağımızı bilemeyeceğiz. Çok satanlar adı altında satıldığı için çok satılıyor bir çoğu. Nasıl bir cümle kurdum :))

    YanıtlaSil
  4. D&R kısmı hüzün verici
    Yemek kısmı keyif

    Kaleminize sağlık :-)

    YanıtlaSil
  5. yönetmen mert ha haaa çokooş :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...