24 Mayıs 2014 Cumartesi

KİM KİMDİR?

 
Yeni seri Apartman'da hayatlarına dahil olacağımız karakterleri daha yakından tanımaya ne dersiniz? Onlar arasında hem incecik iplere bağlı hem de sıkı sıkıya örülmüş ilişkiler var. Apartmana taşınmadan önce, komşuları tanımak şart!

ZEHRA

Kırk iki yaşında, dış görünüşüne önem veren bir kadın. Reyting rekorları kıran pembe dizisinden sonra biraz dinlenmek için Amerika'da üç yıl geçiren yıldız oyuncu Zehra'yı, geri döndüğü ülkesinde hiç kimse tanımaz. Daha da fenası, tanıdığı halde umursamaz! Cihangir'de magazincilerin etrafında attığı turlara, hatta dikkat çekmek için çıkardığı küçük çaplı skandallara rağmen onların bile ilgisini çekmeyi başaramaz. Semtin Altın Bilezik sokağındaki apartmanına girdiğindeyse, onun sonsuza dek Amerika'ya taşındığını düşünen komşuları tarafından hiç hoş karşılanmaz. Dairesine adım attığında karşısına çıkan çürümüş cesetse, her şeyin sadece başlangıcıdır. Peki ama o cansız beden kendi evinde ne aramaktadır? Yoksa bu işte o iki yüzlü komşularının mı bir parmağı vardır? Peki Zehra bu durumu yeniden gündeme gelmek için kullanabilecek bir kadın mıdır?

SEVGİ

1 numaradaki Zehra'nın kapı komşusu, 2 numaranın sahibi. Kocasıyla mutlu bir evliliği varken dedikoduya göre evlerini ayırmışlar, yani adam başka bir yere taşınmış. Apartmanda kimse adama rastlamıyor, belli ki bu dedikodu doğru. Zehra Amerika'ya gittiğinde dairesinde kutlama partileri verecek derecede ondan nefret ediyor. Eh, bunda da pek haksız sayılmaz çünkü okuyunca öğreneceğimiz bir geçmişleri var. Günün birinde Zehra geri dönünce, şoklara giriyor. Peki bir cinayet işleyip cesedi de Zehra'nın evine saklayacak kadar soğukkanlı olabilir mi?


ASLI

3 numaranın güzel sakini. Otuz sekiz yaşında, kocasına çok bağlı biri. Belki de bu erken söylenmiş bir söz. Zira tam karşısındaki 4 numaraya taşınan yakışıklı Kenan her an her şeyi değiştirebilir! Peki Zehra'nın evinde bulacağı cesetle bir alakası var mı?

NUR

5 numaradaki müzmin bekar hanımefendi. Otuz sekiz yaşında ve alt katına taşınan Kenan'a göz koymuş. Ama bu nedenle Aslı'yla papaz olmaları an meselesi!

KENAN

Cihangir'deki sanat çevrelerine girebilmek için tüm parasını harcayıp bu apartmana taşınan Kenan, otuz dokuz yaşında ve hala ilk filmini çekmek için para biriktiren bir yönetmen. Ancak 4 numaraya taşındığına taşınacağına pişman olmuş! Çünkü komşuları Aslı ve Nur'un ilgisinin farkında. Şimdilik apartmanın en masumu o, çünkü cinayetle hiçbir alakası yok. Mu acaba?

KERİMAN

6 numaradaki ayaklı dedikodu kazanı! Altmış beş yaşında, kocasının vefatıyla kendini eğlenmeye vermiş bir kadın. Altın günlerinin vazgeçilmez siması. Zehra apartmana dönüp evinde bir ceset bulunca, ona da konuşacak yeni bir konu çıkıyor, fena mı? Peki cesetle bir alakası olabilir mi bu teyzenin?

OKAN

7 numarada kız arkadaşıyla birlikte yaşayan Okan, Keriman'ın "Ne zaman evleneceksiniz?" baskılarından bunalmış, yirmi sekiz yaşında bir genç.

MELİS

Okan'ın ev arkadaşı ve sevgilisi olan yirmi altı yaşındaki Melis de artık onun kendisini oyaladığını düşünmeye başlamış.

ÇİĞDEM

8 numarada oturan Çiğdem, kırk yaşında bir kadın. Apartmanın çoluklu çocuklu tek kadını. Şimdi de hamile. Cinayetle bir ilgisi olabilir mi?

ALİ EFENDİ

Apartmanımızın kapıcısı.

Apartman, haftada iki kez yayımlanacağından, her an her saniye yeni bölümler gelebilir! Aman siz arada bir Kafa'ya gelmeyi ihmal etmeyin!

6 yorum:

  1. Kenan'ın azmi bende de olsa keşke :D

    YanıtlaSil
  2. Önce bu yazıyı okumam lazımmış neyse

    YanıtlaSil
  3. ben de kahramanlara baksaydım keşkem :)

    YanıtlaSil
  4. Kenan'ın yerinde olmak vardı. :)) Veya böyle bir apartmanda yaşamak da güzel olabilirdi. Tabii ceset kısmı hariç. Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  5. önce hikayeyi şimdide bu yazıyı okudum :)) tersten gitti yani.hem ilginç hem merak dolu bir seri olacağa benziyor.ısındım ben bu hikayeye.hadi bakalım bekleriz devamını :)

    YanıtlaSil
  6. hımmm. melis', seçtim ben kahramanım olarak. ama şimdilik en sevdiğim kahramanın ece halen :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

YENİ ROMANIM BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM ÇIKTI! ARTIK SİZİNDİR...

Üçüncü romanım Benim Küçük Şaheserim, Remzi Kitabevi etiketiyle bugün çıktı! Bu yeni romanımda,  Remzi Kitabevi'nin paylaştığı videoda ...