31 Mayıs 2014 Cumartesi

BÖLÜM ÖZETİ VE YORUMLAR



Sevildi diyorsam Kafa'dan atmıyorum ya...
Apartman her bölümde sizi sürprizlerle şok etmeyi başaracak gibi! Örneğin bu tip gerçekleri final bölümlerinde açıklayan çoğu öykünün aksine, daha sadece üçüncü bölüm olmasına rağmen, katilin kim olduğu açığa çıkıyor ve apartmanda korkunç bir olay yaşanıyor! Baştan uyarayım: Bu komşular hiç de tekin değil.

Sevgi boşanmak üzere olduğu kocasından çok şiddetli bir dayak yiyince apartmandan taşınıp izini kaybettirmeye çalışır. Geride kalan komşularsa bunu, onun katil olduğu şeklinde yorumlar. Zehra komşularından birinin katil olduğundan neredeyse emindir ve onu kendi yöntemleriyle bulmaya çalışır. Bu sırada senaryo yazarı olan Kenan'ın zekasına ihtiyaç duyar ve karşılığında da çekeceği filmde onun yapımcısı olmayı kabul eder. Katili değil ama, cesedin kimliğini teşhis ederler. Ceset, Kenan'ın taşındığı dairenin bir önceki sahibi olan adamındır. Melis aniden apartmandan taşınmaya karar verir ve bu durum kapı komşusu Çiğdem'in dikkatini çeker. Çiğdem katilin o olduğundan şüphe etmektedir, fakat çok yanılmaktadır, katil tahmin ettiğinden de daha yakınındadır. Çiğdem'in adamı öldüren kişiyi öğrenmesi korkunç şeyleri tetikler. Altın Bilezik apartmanında artık kimse rahat uyuyamayacaktır.

Soru: Sizce katil kim?

Cevap: Sadece bir akşam sonra.

5 yorum:

  1. Yarın olsa :))
    Bazen yorum yazmıyorum ama okumuyorum sanma tamam mı :))
    Süper yazıyosun hatırlatmak iyidir :)

    YanıtlaSil
  2. Ben yorumda yokum yahu :D Ben yorum yazmıştım. Sanırım gelmemiş. Bekliyoruz efendim.

    YanıtlaSil
  3. Dergi tadında blog iyi fikirmiş ikisini de severim...

    YanıtlaSil
  4. Altın bilezik apartmanı tam Türk işi :P
    Bekliyorum kim bu katil? :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

YENİ ROMANIM BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM ÇIKTI! ARTIK SİZİNDİR...

Üçüncü romanım Benim Küçük Şaheserim, Remzi Kitabevi etiketiyle bugün çıktı! Bu yeni romanımda,  Remzi Kitabevi'nin paylaştığı videoda ...