25 Ağustos 2014 Pazartesi

KALP KIRILINCA SES ÇIKARIR MI?


Yeni sezon pek çok yeni dizinin de start vermesi anlamına geliyor. Peki benim "videolu tefrika romanlar" formatı üzerine kurduğum Kafa Dergi'de hiç yeni seri başlamadan olur mu? Eğer burayı sık sık ziyaret ediyorsanız vereceğiniz cevap muhtemelen böyledir: "Olmaz!"

Ters Düz, Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam ve Apartman'dan sonra Kafa'da yazacağım 4. öykü serimin adı Yere Dökülen Duygular.

Yere Dökülen Duygular, liseden sonra birbiriyle görüşmek istemeyen dört arkadaşın aynı üniversitenin aynı bölümünde tekrar karşılaşması üzerine kurulu. Sımsıkı örülü ya da pamuk ipliğine bağlı aşk ilişkileri, derin arkadaşlıklar, her an tuzla buz olabilecek olan hayaller ve karanlık sırlar sizi bu yeni serinin bağımlısı yapacak.
Duru, Cem, Şebnem ve Kıvanç adındaki dört arkadaş etrafında şekillenecek olan Yere Dökülen Duygular, Ters Düz gibi bir dram. İşin içinde bol aşk ve entrika da olunca ben yazarken çok heyecanlanıyorum. Umarım siz de okurken aynı heyecanı duyar ve kaliteli bir zaman geçirirsiniz.
Eylül'ün başında yayımlamaya başlayacağım Yere Dökülen Duygular'ın sloganı şöyle: Kalp kırılınca ses çıkarır.
Peki sizin kalbiniz en son neye kırıldı? Ve kırılınca ses çıkarır mı? Aşk, aile ve arkadaşlık hayatında defalarca ihanete uğrayıp kalbi kırılan Duru artık bu gidişata bir son vermeye kararlı.

2 yorum:

  1. Kalbimi kıran kişi çok değerliyse hiç bir şey diyemiyorum yüzüne karşı. Yani ses çıkmıyor :( Yeni yazılarını bekliyoruz efendim.

    YanıtlaSil
  2. ne güzel konu. istemeden tekrar karşışalmak ve kırılan kalplerin sesi. :) hadiii başarılaaaar :)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...