25 Mayıs 2015 Pazartesi

ZAMAN TÜNELİ


Geçen yıl tam da bu dönemlerde Bennu Yıldırımlar'la röportaj yapmıştım, hatırladınız mı? Ona en özeline dek her şeyi sormuştum, o da keyifle cevaplamıştı. Kendisi çok açık sözlü, sevecen, samimi, tatlı dilli, mütevazı ve… kesinlikle çok yetenekli! Çünkü karşımdaki Bennu'nun bugüne dek canlandırdığı ve en akılda kalan Elif, Fikret, Nermin ya da Servet karakterleri ile hiçbir şekilde alakası yoktu. Bir kere, o dizilerde canlandırdığı karakterlere tamamen zıt bir karakter. Ve sonra... Neyse, sonrasını zaten o anlattı:

http://kafadergi.blogspot.com.tr/2014/05/bennu-yildirimlar-nev-i-sahsina.html

6 yorum:

  1. Ooo! Çok severim Bennu Yıldırımlar'ı... Hemen ışınlanıyorum röportaja. Çünkü benim bloğun yeri geçen sene tarlaydı. Daha yeni yeni buralardayım. Ay kaçırmışım röportajı yaaa... Neyse ben fazla laf kalabalığı yapmadan gidiyorum bye :)

    YanıtlaSil
  2. Çok komik, güzel bir yorum olmuş! :) Böyle laf kalabalığına asla hayır demeyiz... :) Bu arada kaçırdığınız daha çok şey var, röportajdan sonra bir de arşive ışınlansanız fena olmaz... :)

    YanıtlaSil
  3. Hem oyunculuğunu hem kişiliğini çok beğeniyorum..:)

    YanıtlaSil
  4. Hem oyunculuğunu hem kişiliğini çok beğeniyorum..:)

    YanıtlaSil
  5. Ben de bayılırım kendisine;) Dolanıyorum şimdi bloğunda ordan oraya;)

    YanıtlaSil

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

Yeni romanım Benim Küçük Şaheserim'den bir alıntı:  "Kitaplar onun ecza dolabıydı. Hastalanırsa -ruhu hastalanırsa- hangi kitabı aç...