6 Ocak 2017 Cuma

İSVEÇ'E GİTTİM DÖNÜCEM!


(Aslında daha gitmedim ama birkaç gün içinde gideceğim. Fotoğrafları da bu temaya uygun çektim.)

Trabzon her yerden sıcak sanırım. 15-16 derece, soğuk ama güneşliydi. Ben oradayken sadece bir kez yağmur yağdı. Kitaplar, dergiler, güzel yemekler, şehir keşifleriyle geçti... Zorlu Grand'ın cevizli ve zeytinli ekmekleri bu keşiflerden biriydi. İstanbul'a döndüm, yağmur sağanak. Bu akşam da (yeniden) kar geliyormuş. 

İsveç için son birkaç günüm... İsveç hazırlığım da son sürat devam ediyor. North Face'ten bot, Lufian'dan, Mudo'dan kalın kazaklar, pantolonlar derken istediğim gibi kalın bir mont hala bulamadım! North Face ve Columbia'da su geçirmez termal montlar hep 1000 liradan başlayan fiyatlarla. Hayır North Face'in renkleri de güzel olsa bari: hep siyah ya da gri amca montları. Bakalım gitmeden bir mont alabilecek miyim? 


Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

İsveç'teki, Malmö'deki hayatımla ilgili bloga ne sıklıkta yazabilirim bilmiyorum, çünkü bilgisayarımı internete bağlayabilecek miyim, bunlar nasıl olacak henüz muamma. O nedenle siz şimdilik beni instagram'dan sıkı takibe alın, hem orada story bölümü de var ya, daha canlı ve anlık paylaşımlar yapabilirim. Blogda da elbette yazacağım, hem de detaylarıyla!

Görüşmek üzere!

İsveç'e gittim dönücem!

instagram.com/ofluoglumert



2 yorum:

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

KİTAP ALINTISI

"Yazın son günleri, insanın dünyayı değiştirebileceğine dair hâlâ içinde umut taşıdığı günlerdir. Ama ne zaman ki mevsim döner, işte o ...