26 Haziran 2014 Perşembe

BLOGGER'LAR İÇİN HAYATI RENKLENDİRİCİ 5 ŞOK GELİŞME!

Eğer bir blogger'sanız ve bu yazıdaki hiçbir şeyden haberiniz yoksa, evet, kendinizden utanabilirsiniz!
Hayatını Renklendirmeyi Unutan Adam'ın iki bölüm halinde yayımlanacak olan sezon finalinde altı ay sonraya ışınlanıyoruz ve seri, öyküyü hiç okumayanların da giriş yapabileceği bir viraja giriyor. Sezon finali yaklaşırken heyecan dorukta. İşte finalde karşılaşacağımız 5 şok edici gelişme!

1 - Kader onları yeniden buluşturuyor!

Birinci sezonun finalinde Ali Cezmi ile eski karısı Zeliha'nın yolu internette kesişecek. Hem de bizzat Ali Cezmi'nin blog'unda! Önceleri Ali Cezmi rumuzu "umutsuz Z." olan bu yeni müşterisini de sadece para olarak görecek. Ancak internet yazışmaları sırasında kadının anlattıkları ona öyle tanıdık gelecek ki, Feraye'yi, para teslimatı sırasında kadının fotoğrafını çekmesi için görevlendirerek müşterisinin eski karısı Zeliha olduğunu öğrenecek. Tabii Zeliha'nın, ona mutluluk tüyoları veren bu adamın, kocası olduğundan haberi olmayacak. Eski karısının, internette kadınların aşk hayatı için Güzin Abla'lık yapan bir erkeğe içini dökecek kadar mutsuz ve yalnız olduğunu anlayan Ali Cezmi'nin sezon finalinde aşk hayatıyla ilgili bir karar vermesi gerekecek. Bu karar ve sonuçları en çok kimi etkileyecek dersiniz?

2 - Çocuklar babalarının yanına taşınıyor!

Boşanmadan sonra çiftin çocukları Cenk ve Maya herkesi şaşırtan bir seçim yaparak babalarının yanında kalmayı tercih edecek. Zeliha da onları sık sık ziyaret etmek isteyince, ortalık fena halde karışacak.

3 - Yeni ortak Feraye'nin kariyerini riske sokuyor!

Ali Cezmi'nin sunduğu hizmetten fazlasıyla memnun kalan bir müşterisi, ona ulaşmak için Feraye'nin peşine takılacak. Ali Cezmi'yi gördüğünden onun fiziğinden de çok etkilenecek olan bu kadın, cazibesini kullanarak Feraye'yi işten attırıp yeni iş ortağı olmak için Ali Cezmi'ye baskı uygulayacak. Üstelik eğer kendisini seçmezse, Zeliha'ya her şeyi anlatacağı gibi gayet ciddi tehditlerde de bulunacak. Zor durumda kalan Ali Cezmi'nin seçimi hangisinden yana olacak, göreceğiz.


4 - Sırlar açığa çıkacak mı?

Çocuklarının onun yanına taşınması, ağzından kaçırdığı sözler, Feraye gerçeği ve sırrını bilen cazibeli müşterisinin tehditleri derken Ali Cezmi'nin erkek Güzin Abla olduğu her an açığa çıkabilir! Para döktürdüğü adamın kocası olduğunu öğrenirse, Zeliha'nın tepkisi ne olur dersiniz? Sizin anlayacağınız, Ali Cezmi'yi sezon finalinde pek çok sıkıntı bekliyor! Bu heyecana ortak olmak için eğer hala okumadıysanız sizi ilk 4 bölümü okumaya davet ediyoruz.
 
5 - Sezonun son bombası!

Söz konusu Ali Cezmi olunca, her an her şey olabilir! Sezon finalinde, bir ölüm vakasının gerçekleşeceği kesinlik kazandı. Bakalım kadere kurban gidecek olan isim kim olacak acaba?


1 yorum:

Gmail hesabı olmayanlar, anonim seçeneği ile yorum yapabilir... Yorumlarınız için çok teşekkür ederim!

YENİ ROMANIM BENİM KÜÇÜK ŞAHESERİM ÇIKTI! ARTIK SİZİNDİR...

Üçüncü romanım Benim Küçük Şaheserim, Remzi Kitabevi etiketiyle bugün çıktı! Bu yeni romanımda,  Remzi Kitabevi'nin paylaştığı videoda ...